Brückner, En Yeni Ramöz Makinesi Nesli SFP 4'ü Sergiledi

CEO Regina Brückner, "Tekstil sektöründeki genel uzmanlık ve Türkiye'deki büyük girişimciler nedeniyle Türkiye'yi büyük potansiyele sahip bir pazar olarak değerlendiriyoruz."

  24 Temmuz 2024 08:28 Çarşamba
Brückner, En Yeni Ramöz Makinesi Nesli SFP 4'ü Sergiledi

Brückner'in ana gösterimleri arasında en yeni ramöz makinesi nesli SFP 4, ısı geri kazanımı ve hava temizlemeyle ilgili en son gelişmeler ve tabii ki şirketin devasa ürün portföyüne genel bir bakış yer aldı. Özel bir gösterim yeni dijital ürün EXPERTEX'ti.

Brückner Türkiye Pazarına Güveniyor

Brückner, Türkiye'de yüksek sınıf moda kumaşlara odaklanan çok sayıda müşteriye sahip olmanın yanı sıra teknik tekstillere de odaklanan çok sayıda müşteriye sahip olmaktan büyük mutluluk duyuyor. Her iki pazar da – yüksek kaliteli giysiler ör. son derece elastik kumaş, ipek vb., ve teknik tekstiller büyüyor. CEO Regina Brückner, "Tekstil sektöründeki genel uzmanlık ve Türkiye'deki büyük girişimciler nedeniyle Türkiye'yi büyük potansiyele sahip bir pazar olarak değerlendiriyoruz."

Brückner'in makineleri ve teknolojisi, yüksek üretkenlik, güvenilirlik ve enerji tüketiminin azaltılmasıyla öne çıkıyor. Bu avantajlar sayesinde müşteriler, daha az enerjiyle, daha az yedek parçayla ve genel olarak daha uzun makine parçaları ömrüyle daha fazla üreterek makine operasyonlarının işletme maliyetlerini azaltabilirler.

Sürdürülebilirlik büyük bir zorluktur ve gelecekte de öyle olacaktır. Brückner, müşterilerinin bu kelimeyi sadece genel geçer bir moda terimi olarak kullanmamaları için bunu gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor. Giyim kumaşında, daha bireysel tekstiller için daha kısalan üretim partilerine doğru bir eğilim var. Bu nedenle iyi bir üretim planlaması, yönetimi kolay çok yönlü yazılım ve makineler elbette daha da önem kazanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.