Loepfe'de Liderlik Değişimi

Loepfe Brothers Ltd., Markus Kleindorp'un yeni CEO olarak atanmasıyla liderlik çağında rehberlik edecek olan isimle yeni bir sayfa açtı.

  15 Ağustos 2024 08:00 Perşembe
Loepfe'de Liderlik Değişimi

Eski CEO Ralph Mennicke'nin ayrılması, Gregor Stalder'ın CFO olarak eklenmesi de dâhil olmak üzere yeniden yapılanmaya yol açtı. Loepfe, bu tecrübeli ekibiyle tekstil endüstrisindeki mükemmelliğini korumayı hedefliyor. Mayıs ayının başından bu yana Loepfe Brothers Ltd. yeni bir yönetim ekibi tarafından yönetiliyor. Yönetim Kurulu, Markus Kleindorp'u Loepfe'nin yeni CEO'su olarak atadı. Markus Kleindorp, Vandewiele Grubundaki ofis görev süresiyle ve MEMMINGER-IRO GmbH'nin eski CEO'su olarak zengin bir deneyime sahip olup, tekstil endüstrisine ilişkin engin yenilikçi bakış açıları sağlamaktadır.

Loepfe'nin eski CEO'su Ralph Mennicke, dört yıllık özverili hizmetinin ardından, şirket için liderlik değişikliğinin sinyalini vererek yeni profesyonel çalışmalara başlamaya karar verdi. Yönetim Kurulu, Mennicke'nin istifasını kabul ediyor ve Loepfe'nin yolculuğuna yaptığı katkılardan dolayı şükranlarını sunuyor. Ayrıca Loepfe, yönetim ekibini yeniden yapılandırmak ve onu kapsamlı iş uzmanlığına sahip bir isimle güçlendirmek için bu fırsatı değerlendiriyor. Gregor Stalder'ı Loepfe'nin yeni CFO'su olarak tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Gregor Stalder finans alanında kanıtlanmış bir uzmandır ve CFO pozisyonunda uzun vadeli deneyime sahiptir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.