Karl Mayer Grubu, Bursa'da Ofis Kuruyor

Karl Mayer Grubu, Türkiye'deki ticari faaliyetlerini artırıyor ve Bursa'da bir ofis kuruyor. Yeni tesisin açılışının önümüzdeki Ekim ayı için takvime alınması planlanıyor.

  06 Ekim 2023 08:41 Cuma
Karl Mayer Grubu, Bursa'da Ofis Kuruyor

Karl Mayer Grubu bu ofisi kurarak müşterilerinin artan taleplerine ve Türkiye pazarının artan önemine cevap vermektedir. Şirketin bugüne kadar pazardaki başarısı, büyük ölçüde Karl Mayer Grubu'nun bölge temsilcisi Erko ile yakın ve uzun soluklu güvene dayanan iş birliği sayesinde mümkün olmuştur. İki şirket 50 yılı aşkın bir süredir iş birliği yapıyor ve orta ve uzun vadede Türkiye'de daha fazla olumlu pazar gelişimi görüyor.

Potansiyeli keşfetmek ve şekillendirmek için Çözgü Örme ve Çözgü Hazırlama İş Birimlerinde yetkinlik odaklarını keskinleştirecekler: Erko A.Ş. köklü bölgesel ağından yararlanarak satışa odaklanacaktır. Karl Mayer Grubu, satış sonrası hizmeti devralacak ve müşterilere grubun Bakım Çözümleri dünyasına bir bağlantı sağlayacak. Müşteriler, zamanımızın zorluklarına karşılık vermek için başta dijital olanlar olmak üzere birçok yenilikçi çözümle ileri-seviye destekten yararlanır. Aynı zamanda, denenmiş ve güvenilir olanı geliştirmeye devam edebilirler.

Ofis, Türkiye ve Bölgesine Hizmet Verecek

Bursa'daki genel merkez, üç seviyede 1.000 m²'nin biraz altında bir alanı kaplamaktadır. Servis için bir alan, tekstil numuneleri ve eğitim makinesi içeren bir akademi, küçük onarımlar için bir atölye ve yedek parça işi için bir depo sunmaktadır. Türkiye'nin en çok satan bölgesinde yer almakla birlikte müşteriler için bir temas noktası olarak da tasarlanmıştır. Karl Mayer Grubu Bakım Çözümleri Başkan Yardımcısı Axel Wintermeyer, "Biz oradayız. Müşterilerimiz bize gelip kurslara katılabilir, tavsiye alabilir, bir teknisyenle görüşebilir veya yedek parça satın alabilir" dedi. Gelecekte tekstil denemelerinin de mümkün olacağını ekliyor.

Karl Mayer Grubu, Türkiye pazarındaki güçlü konumu sayesinde, çoğu aile işletmesi olan buradaki şirketleri gelecek nesil değişimlerinde desteklemeyi ve gelecek jenerasyona uzman desteği ve kalifikasyonları sağlamayı amaçlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.