ANDRİTZ, Vanessa Hellwing'i Yeni CFO Olarak Atadı

Vanessa Hellwing, 1 Ocak 2025 itibarıyla ANDRİTZ AG İcra Yönetim Kurulu'na atandı. 28 Mart 2025'te Norbert Nettesheim'ın yerini alarak Mali İşler Şefi (CFO) olacak.

  19 Ağustos 2024 10:29 Pazartesi
ANDRİTZ, Vanessa Hellwing'i Yeni CFO Olarak Atadı

Norbert Nettesheim, 36 yıllık başarılı bir profesyonel kariyerin ardından 27 Mart 2025'te kendi isteğiyle emekli olacak. 2019'dan beri ANDRİTZ İcra Yönetim Kurulu üyesi ve CFO olarak şirketin başarısında önemli bir rol oynadı, sürekli olarak vasatın üzerindeki verilerin yanında ayrıca büyük bir destek sağladı. ANDRİTZ vizyonuna olan bağlılığı ve ilham verici liderlik özellikleri büyük takdirle karşılandı.

Vanessa Hellwing, ANDRİTZ'e Viessmann Climate Solutions SE'deki CFO pozisyonundan katılıyor. ANDRİTZ'deki CFO rolüne kapsamlı ve zengin finansal liderlik deneyimini kazandırıyor. Yirmi yıldan fazla bir süredir mühendislik sektöründeki çeşitli küresel şirketlerde finansal operasyonları başarıyla yönetti ve dönüştürdü. Vanessa Hellwing'in kanıtlanmış başarı geçmişi, onu ANDRİTZ ekibi için değerli bir varlık haline getiriyor.

“Vanessa'yı ANDRİTZ ekibinde karşılamaktan ötürü büyük mutluluk duyuyorum. Finans, BT ve M&A işlevlerine liderlik etme konusundaki geniş deneyimi, iddialı hedeflerimize ulaşmamızda ve şirketi daha da geliştirmemizde bizim için paha biçilmez olacak. Aynı zamanda, ANDRİTZ'in finans işlevlerine liderlik etme ve geliştirme konusundaki büyük katılımı ve ANDRİTZ'in başarısına yaptığı katkı için Norbert'e teşekkür etmek istiyorum. Kendisine gelecek için en iyisini diliyorum” dedi, ANDRİTZ Başkanı ve CEO'su Joachim Schönbeck.

ANDRİTZ GROUP

Uluslararası teknoloji grubu ANDRİTZ, geniş bir endüstri ve son pazar yelpazesi için yenilikçi tesisler, ekipmanlar, sistemler, hizmetler ve dijital çözümlerden oluşan geniş bir portföy sunmaktadır. Sürdürülebilirlik, şirketin iş stratejisinin ve kurumsal kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır. ANDRİTZ, sürdürülebilir ürün ve çözümlerden oluşan kapsamlı portföyüyle sürdürülebilir bir geleceğe mümkün olan en büyük katkıyı sağlamayı ve müşterilerinin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. ANDRİTZ, Kağıt Hamuru & Kağıt, Metaller, Hidroelektrik ve Çevre & Enerji olmak üzere dört iş alanının hepsinde küresel bir pazar lideridir. Teknolojik liderlik ve küresel varlık, uzun vadeli kârlı büyümeye odaklanan grubun stratejisinin temel taşlarıdır. Halka açık listelenen grubun yaklaşık 30.000 çalışanı ve 80'den fazla ülkede 280'den fazla lokasyonu bulunmaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.