Terrot, Itma 2023'e Güçlü Bir Katılım Gösterdi

Şirket, fuarda özellikle yatak kumaşı, döşeme, spor ve fonksiyonel giyim müşterileri için oldukça talep gören bir çözüm yelpazesi sundu.

  02 Ağustos 2023 08:30 Çarşamba
Terrot, Itma 2023'e Güçlü Bir Katılım Gösterdi

“Itma 2023, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geniş bir ticaret kitlesine sunmak için de harika bir platformdu. Fuar her alanda beklentilerimizin üzerinde gerçekleşti. Tekstil sektöründeki ekonomik yavaşlama ve krizler göz önüne alındığında, gösterilen ilgi ve sağlanan geri bildirim bizi çok etkiledi. Stantımızı en sonuna kadar ziyaret eden yüksek ziyaretçi sıklığı, bize mevcut iş ilişkilerimizi arttırma, önemli anlaşmalar yapma ve değerli yeni bağlantılar kurma fırsatı verdi” dedi, Yönetici Ortak Robert Czajkowski.

Entegre Smartex kontrol sistemiyle prömiyeri yapılan ve vitrine çıkan 8 kilitli büyük talep gören I3P 196, Terrot'un dünyanın en iyi yuvarlak örgü makinelerini üretme yeteneğinin ve üretkenlik, verimlilik ve esneklik açısından olağanüstü müşteri değerini sürekli iyileştirmeye olan bağlılığının yalnızca bir örneğidir.

Yenilikçi teknik çözümlere olan talep, dijitalleşmenin de teşvikiyle artmaya devam edecek. Katma değerli teknolojilerin ve müşteri odaklı çözümlerin sürekli gelişimi ile pazarlarda başarılı olmak için en iyi konumdayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt vermek ve güvenilir, kullanımı kolay çözümler sunmak, USP'lerimizden biridir ve aynı zamanda en yüksek müşteri ilgisidir.

“Itma'daki pazar tepkisi, teknik çözümlerimizin yanı sıra Terrot makinelerine olan yüksek talebi doğruluyor. Bu, ekibimiz için inanılmaz bir motivasyon kaynağı ve önümüzdeki tüm zorluklarla başa çıkmak için sürekli bir teşviktir. Adanmış personelimizin, acentelerimizin ve ortaklarımızın gücüyle ortaya çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Hannover'deki Itma 2027'yi şimdiden dört gözle bekliyoruz'' diye ekledi, Czajkowski.

Harika ekibimize, sadık acentelerimiz ve ortaklarımıza ve değerli müşterilerimize Itma 2023'ü Terrot için büyük bir başarıya dönüştürdükleri için çok teşekkürler!

Temel Vurgular:

-I3P 196 OW, son yıllarda küresel olarak çok talep edilen, açık en çerçeveli, son derece esnek ve üretken, interlok ve hassas ribanalı bir makinedir. I3P 196, punto di roma, milano rib, piqué rodier ve ayrıca racer mesh gibi '8-kilit', interlok ve modifiye edilmiş yapıları maksimum verimlilikle oluşturur. Silindir kamında 4 adede kadar iğne yolu ve kadran kamında 2 iğne yolu ile takımlandırılmış olan I3P 196, maksimum esneklik ve çok çeşitli desen seçenekleri yelpazesi vaat ediyor.

Itma'da ortağımız Smartex'in en son teknolojisi ile birleştirildi. Tesisimizde kurulu CORE sistemi, müşteriye kumaş üretimini kontrol etmesi için en son donanım ve yazılım teknolojisinin gücünü sağlar ve sürekli olarak güncellenen yapay zekâ algoritmalarını kullanarak kumaşın her bir inç’ini denetler. Smartex'in patentli donanım seti, yapay zekâ destekli bir grafik işleme sunucusundan, makine öğrenimi yetkinliklerine sahip yüksek çözünürlüklü kameralardan ve sezgisel endüstriyel sınıf dokunmatik ekran arayüzü tarafından kontrol edilen optimum boyanmamış kumaş denetimi için gelişmiş aydınlatmadan oluşur. Smartex'in yazılımı, müşteriye tercih ettikleri cihazı (bilgisayar, tablet, akıllı telefon) kullanarak her yerden otomasyonlu rulo haritaları, işletme zekâsı verileri ve performans analizi dâhil olmak üzere gerçek zamanlı üretim bilgilerine 7/24 erişim sağlar.

-Kadran ve silindirde 3 yollu teknolojiye sahip UCC 672-ME, kumaşın her iki tarafında da sınırsız desen olanaklarıyla en yüksek kalitede yatak örtü ve kaplamaları, döşeme ve moda üretiminde Terrot'un amiral gemisidir. 38 inç'te 88 besleyici (34'ten 42 inç’e kadar mevcuttur), yeni geliştirilmiş kadran iğnesi seçimi ve güvenilir elastan örgü ile modelin esnekliği ve son derece yüksek üretkenliği, Terrot'un en sofistike elektronik jakar makinelerinde dünyanın lider üreticisi olarak elde ettiği şöhretin en yeni kanıtıdır.

-Terrot'un 34" ve 136 besleyicili (istek üzerine 30"-42") yeni tasarlanmış yuvarlak örgü makinelerinden biri olan Interlok model I 1120, birçok yenilikçi ve güncel talebi yansıtan özelliklerle, büyük talep gören çevre dostu I 2108'e çekici bir alternatif olabilir. 1.050 mm'ye kadar endüstriyel çerçeve ve kumaş ruloları ile maksimum verim ve üretkenliğe ulaşabilirsiniz. Üç silindirli motor tahrikli kumaş aşağı alımı ve otomatik sarma cihazı, endüstriyel üretimi en iyi şekilde destekler.

-UCC 572-T, Terrot'un fonksiyonel spor ve eğlence tekstillerinin üretimindeki amiral gemisi olup, büyük esneklik ve yüksek üretim çıktısı sağlar. Makine, delik desenlerine ek olarak tek ve çift jarse yapı alanı kombinasyonları üretirken çok geniş çeşitlilikte uygulamaları gösterimler. Bu model, tasarımcının hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

-Terrot, ürün portföyünü daha da genişletiyor ve tek jarse kumaş alanında yüksek üretim çıktıları anlamını karşılayan yeni JV-3.0'ı piyasaya sürüyor. Bu çok verimli örgü makinesi, 1.280'lik bir hız seviyesine kolaylıkla ulaşabilir. Ayrıca pike gibi diğer tek yapılar da JV-3.0 ile örülebilir. Yüksek verimliliğine rağmen makine, olağanüstü esneklik, uzun bakım döngüleri ve görülmeyen çalışma kolaylığı sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.