Woolmark 60 Yıllık Mükemmellik ve İnovasyonu Kutluyor

Woolmark, yün endüstrisinde kalite ve inovasyona olan benzersiz vaadinin altı on yıllık dönemine atfederek 60’ncı yıl dönümünü gururla kutluyor.

  02 Eylül 2024 11:29 Pazartesi
Woolmark 60 Yıllık Mükemmellik ve İnovasyonu Kutluyor

1964 yılında kurulan ikonik Woolmark logosu, sentetik elyafların II. Dünya Savaşı sonrası pazarı domine ettiği bir dönemde tüketicilerin üstün yünlü giysileri kolayca tanımlamasına yardımcı olmak için tanıtıldı.

Woolmark logosu, benzersiz grafik tasarımıyla küresel çapta tanınan, dünyanın en saygın markalarından biridir ve tüm zamanların en iyi logolarından biri olarak itibar kazanmıştır. Son 60 yılda, dünya çapında 5 milyardan fazla ürünü sertifikalandırarak kalite ve prestijin sembolü olarak büyüdü.

Woolmark, başarılı geçmişi boyunca dünyanın en ünlü markalarından bazılarıyla ikonik ortaklıklar kurmuştur. Vivienne Westwood, Armani ve Karl Lagerfeld gibi lüks moda evlerinden Manchester United ve Adidas gibi spor devlerine ve Jacquemus gibi çağdaş etiketlere kadar, Woolmark logosu moda ve tekstil yelpazesindeki ürünleri sergilemiştir.

"Bu büyüme eşiğini kutlarken, Woolmark markasının temel değerlerine olan bağlılığımızı korumaya devam ediyoruz– kalite, inovasyon ve çevreye saygı hem doğal hem de çevre bilincine sahip yeni bir lüks fikri arayan günümüzün çağdaş tüketicilerinin talepleriyle büyük ölçüde ilişkilidir" dedi, The Woolmark Company Genel Müdürü John Roberts.

The Woolmark Company, büyük inovasyonlarla yün endüstrisini sürekli olarak ileriye taşıdı. Bunlar arasında rüzgâra ve suya dayanıklı yün kumaş, yün sneaker ve yün suni kürk geliştirme yer alıyor. Ayrıca, şirketin genç yetenekleri eğitme konusundaki sarsılmaz bağlılığı, Uluslararası Woolmark Ödülü, Woolmark Performans Yarışması ve Woolmark Öğrenme Merkezi gibi sayısız destek programıyla kanıtlanıyor. Bu girişimler yalnızca yün teknolojisini ilerletmekle kalmıyor, aynı zamanda gelecek nesil tasarımcılara ve endüstri liderlerine de ilham veriyor.

Woolmark Hakkında

Woolmark, yün konusunda küresel bir otoritedir. Woolmark, kapsamlı araştırma, geliştirme ve pazarlama girişimleri aracılığıyla tekstil ve moda endüstrilerini yün seçimleri için eğitmek ve ilham vermek için çalışmaktadır. Woolmark logosu, tüketicilere üstün yün ürünlerini kolayca belirlemeleri için bir seçenek sunan bir kalite güvence sembolüdür.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.