REVECOL® by ERCA'®, Döngüsel Devrim İleri bir Aşama Kaydetti

Yüksek performanslı ve bitkisel atık yemeklik yağdan elde edilen yeni nesil tekstil kimyasal yardımcıları...

  22 Haziran 2023 08:38 Perşembe
REVECOL® by ERCA'®, Döngüsel Devrim İleri bir Aşama Kaydetti

Böylece ilk kez, tekstil tedarik zincirinin bu adımı, son ürünün gerçek sürdürülebilirliğine katkıda bulunan döngüsel bir yaklaşımla malzemelerden de yararlanabiliyor. Kimyasal yardımcılar, tekstil üretim döngüsünün, malzeme hazırlamadan boyama ve terbiyeye kadar birçok aşamasında çok önemli bir rol oynar, ancak çevresel etkiyi azaltma açısından karmaşık bir zorluk teşkil eder. REVECOL® by ERCA'®'nın devrim niteliğindeki yönü burada yatmaktadır: ilk kez, sadece bir ürün değil, aynı zamanda kalite ve performans açısından mükemmel sonuçlar sağlarken döngüsellik kriterlerini karşılayan eksiksiz bir yardımcı kimyasallar yelpazesi mevcuttur.

ERCA'nın sürekli araştırmalarının sonucu, REVECOL® aslında kritik atık malzemelerden (atık bitkisel yağlar) doğar ve çevre ve kullanıcı-dostu bir üretim süreci sayesinde tüm tekstil endüstrisine ve çeşitli uygulamalarına yönelik yenilikçi kimyasal yardımcıları serisine dönüştürülür.: iç giyimden ev tekstiline. Benzersiz özelliklere sahip eksiksiz bir ürün yelpazesidir: döngüsel DNA, sertifika, güvenlik, yüksek performans ve işlenmemiş ham veya geri dönüştürülmüş olsun, her türden tekstil elyafına uygulanabilirlik.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.