Lenzing Buluşmaları 2024, Bursa’da Başladı

Avusturya merkezli selülozik elyaf üreticisi Lenzing’in tekstil sektörünün temsilcileriyle bir araya geldiği Lenzing Buluşmalarının ilki Bursa’da gerçekleştirildi.

  08 Ağustos 2024 08:14 Perşembe
Lenzing Buluşmaları 2024, Bursa’da Başladı

Ağaç bazlı özel elyafların önde gelen küresel üreticisi Lenzing Group, tekstil sektöründe çevresel farkındalığı artırmak amacıyla yerel üreticilerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinde yerel üreticiler ve sektör temsilcilerinin biraraya geldiği “Lenzing Buluşmaları 2024”ün ilk toplantısı Bursa’da gerçekleştirildi.

Sektörde çevreye duyarlı üretim süreçleri konusunda farkındalığı artırmayı hedefleyen Lenzing, bu oturumlarda fark yaratan inovasyonlarını sektör temsilcileriyle paylaştı. Üreticiler ve tedarikçiler, biraraya gelinen etkinlikler sayesinde Lenzing’in elyafları ile üretilen ürünlerini yakından deneyimleme fırsatı da buldu.

Katılımcılar Première Vision Sunumuyla Gelecek Trendleri Dinledi

Yılda 11 kez düzenlenen uluslararası fuarlarda dünyanın önde gelen tekstil ve ham madde üreticilerini küresel çapta tanınan moda markalarıyla bir araya getiren, müşteri ve partnerlerle buluşma fırsatlarından bir diğeri olan Première Vision, trend sunumuyla yer aldı. Katılımcılar, küresel moda endüstrisi için yaratıcılık, gelecek trendleri gibi konularda ilham veren platformun, Première Vision S.A. Türkiye Temsilcisi Nihal Kaya tarafından yapılan SS25 sunumunu büyük bir ilgiyle takip etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.