Yaklaşan Intertextile Hazır Giyimler’de Tekstil Yelpazesinden Küresel Etkinlik Katılımcıları

Organik düğmelerden ve floral baskılarından, ısı seviyesini düzenleyen ve hava koşullarına dayanıklı elyaflara kadar her şeyi içeren hazır giyim değer zinciri, kapsamlı olduğu kadar çeşitlidir.

  04 Ekim 2024 08:46 Cuma
Yaklaşan Intertextile Hazır Giyimler’de Tekstil Yelpazesinden Küresel Etkinlik Katılımcıları

Binlerce katılımcının yer aldığı ticaret fuarlarındaki alıcılar ihtiyaç duydukları kumaşları edinme noktasında baskı altında kalabilirler; bu gerçek, sonbahardaki Intertextile Hazır Giyimler’de sayısız tedarikçinin özel bölgeler ve pavilyonların şemsiyesi altında bir araya gelmesinin temel nedenidir. 27-29 Ağustos tarihleri ​​arasında Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde (Şanghay) gerçekleşecek fuarda Aksesuar Vizyonu, İşlevsel Laboratuvar ve Tasarım İçin Verve dâhil olmak üzere sekiz ürün bölgesi yer alacak. Bu arada, sekiz ülke ve bölge pavilyonundaki tedarikçiler çeşitli yenilikleri ve yüksek kaliteli tekstilleri sergileyecek. Platformun toplamda 25 ülke ve bölgeden yaklaşık 4.000 katılımcıyı ağırlaması bekleniyor.

30’ncu yıl dönümünü kutlayan fuarın ana odak noktalarından biri hem Intertextile Directions Trend Forum'da hem de dünyanın dört bir yanından tedarikçilerin stantlarında Sonbahar/Kış 2025-26 için sergilenen trend ürünler olacak. Birinci sınıf ürünlerin bir karışımını sunan SalonAvrupa Salon 5.1. genellikle Avrupa tekstil sektörünün en son ürünlerini sergileyen bir alan olmuştur– bu edisyonda Fransa ve Türkiye Zone’ları da yer almaktadır. Sektörün önemli oyuncularından bazıları da güncel koleksiyonlarını çeşitli özel ürün bölgelerinde sergileyecek:

-Aksesuar Vizyonu (Salon 1.1): Avery Dennison, FIDLOCK, HSD Zippers, Oriental Button & Fashion Accessories, YCC Global

-Denimin Ötesinde (Salon 8.1): Azgard Nine, Cone Denim, Diamond Denim By Sapphire, Kipas Pazarlama, Orta Anadolu

-İşlevsel Laboratuvar (Salon 4.1): 3M China, Naariah Textile, Nilit, Toray, Toyobo, Unifi Textiles

-Premium Yün Alanı (Salon 5.1): Abraham Moon & Sons, Albini, Cerruti 1881, Dino Filarte, Scabal, Yünsa

-Tasarım İçin Verve (Salon 5.1): Alex & Kate, Atelier Mineeda, Fairbairn & Wolf Studio, Fioribelli, Longina Phillips Designs, Nix

Öne çıkan ürün bölgelerindeki katılımcılar, Asya, Avrupa, Orta Doğu ve ötesindeki çeşitli ülkelerden ve bölgelerden katılım sağlıyor ve zengin bölgesel güçlerini ve tarzlarını yansıtıyor.

Yoğun Trafikli Japonya Pavilyonu 21. Kez Gösterimlenecek

Pavilyon, her edisyonda alıcılar için genellikle temel bir çekim merkezidir. Japonya Moda Haftası Organizasyonu tarafından düzenlenen fuarın katılımcıları, diğer ürünlerin yanı sıra geniş bir moda odaklı, işlevsel ve sürdürülebilir kumaşlar yelpazesi sergileyecek. Öne çıkan katılımcılar arasında şunlar yer alıyor:

-CHAMBRAY CO LTD: Tokyo merkezli tekstil şirketi, 1984'teki kuruluşundan bu yana iplik-boyama gömleklik kumaşlar üretiyor. CHAMBRAY, kendi koleksiyonlarına ek olarak üç kumaş markasına da sahip: Amerikan pamuğu kullanarak vintage parçaları yeniden üreten THE STATES MADE®; geri dönüştürülmüş polyesterden üretilen REFABRISH®; ve %100 GOTS sertifikalı organik pamuk melanjı olan Orgamix™.

-KIYOHARA & CO LTD: Bir aksesuar uzmanı ve bu edisyonda Japonya Pavilyonu'nda açılışını yapacak olan şirketlerden biri. Ürün geliştirme ve pazarlaması güçlü bir şekilde küresel trendlere dayanmaktadır ve sergilenecek koleksiyonu, onlarca yıldır amiral gemisi ürünü olan fitil uçlarını içerecektir.

-NIKKE TEXTILE CO LTD: Üretici hem Japonya'da hem de Çin'de fabrikaları bulunan Japonya'nın en büyük yün kumaş tedarikçilerinden biridir. Öne çıkan ürünler arasında kalıntı kumaşlar, yün denim, fonksiyonel yün ve parça boyalı gabardin ve serge yer almaktadır.

-SOLOTEX® (Teijin Frontier): İmza elyaf, iplik ve kumaş koleksiyonunu sergileyen SOLOTEX®, malzeme geliştirme ve hızlı tepkime değerleri açısından saygınlık görmektedir. Kolayca boyanabilen fonksiyonel elyafının diğer belirgin karakteristikleri arasında yumuşaklık, şekil tutma, esneklik, yastıklama, sürdürülebilirlik ve diğer elyaflarla uyumluluk yer almaktadır.

Diğer ülke ve bölge pavilyonları ve organizatörleri arasında Hong Kong Pavilyonu (Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi); Milano Unica Pavilyonu; Hindistan Pavilyonu (Pamuklu Tekstil İhracatını Tanıtma Konseyi); Kore Pavilyonu (Kore Moda Tekstil Derneği); Pakistan Pavilyonu (Pakistan Ticaret Geliştirme Otoritesi) ve Tayvan Pavilyonu (Tayvan Tekstil Federasyonu) yer almaktadır.

Geri dönen pavilyonlara ek olarak, bir sonraki Intertextile Hazır Giyimler’de açılışı yapılan bir pavilyon da yer alacak– Malezya El Sanatları Geliştirme Şirketi tarafından organize edilen Malezya Pavilyonu. Çin pazarında bir izlenim bırakmayı hedefleyen pavilyon, katılımcılara geniş bir batik, tenunan dokuma tekstilleri ve daha fazlasını sergileyen bir platform sunacak.

Bu arada, BK Moda ve Tekstil Derneği (UKFT) Sergi Alanı, lüks yün kumaşlardan ve yaratıcı baskılardan test ve trend tahminine kadar uzanan ürün ve hizmetlerle – yaklaşık 20 birinci sınıf İngiliz fabrikasının, üreticisinin ve tüccarının usta el işçiliğini ve uzmanlığını vurgulayacak.

Fuar öncesinde konuşan UKFT Uluslararası İş Direktörü Sayın Paul Alger MBE; "İngiltere tekstil endüstrisi, kaliteye, inovasyona ve benzersiz İngiliz stiline verdiğimiz önem nedeniyle özellikle Çin ve Asya'da küresel pazarda öne çıkıyor. Rekabet avantajımız, geleneği çağdaş trendlerle birleştirme, yalnızca tarz değil aynı zamanda etik olarak üretilen ürünler sunma yeteneğimizde yatmaktadır. Mükemmellik ve sürdürülebilirliğe olan bu bağlılık, bu pazarlardaki tüketicilerle iyi bir şekilde yankı buluyor ve güçlü, kalıcı ilişkiler kurmamıza yardımcı oluyor ve bu nedenle Intertextile Şanghay Hazır Giyim Kumaşlar’da yer almaktan mutluluk duyuyoruz."

Kaynak edinmeyi daha kolay hale getirmek için alıcılar, Connect PLUS dâhil olmak üzere bir dizi dijital araç aracılığıyla fuar alanındaki katılımcıları bulabilir ve onlarla bağlantı kurabilir. Platform, kullanıcıların eşleşen katılımcıları filtrelemesine olanak tanır; yapay zekâ tavsiyeleri içerir, mesajlaşma işlevi aracılığıyla çevrim içi veya yüz yüze toplantılar düzenler ve planlama bildirimlerini WeChat, Facebook veya SMS'e bağlar. Fuar için ön-kayıt yaptıran alıcılar otomatik olarak bir Connect PLUS hesabı edinecektir.

Intertextile Şanghay Hazır Giyim Kumaşlar– Sonbahar Sürümü 27-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecektir.

Messe Frankfurt Hakkında Faydalı Bilgiler

Messe Frankfurt Grubu, kendi sergi alanlarına sahip dünyanın önde gelen ticaret fuarı, kongre ve etkinlik organizatörlerinden biridir. Frankfurt am Main'deki genel merkezinde ve 28 bağlı ofisiyle yaklaşık 2,300 kişilik bir iş gücü ile dünya çapında etkinlikler düzenlemektedir. 2023 mali yılında grup satışları yaklaşık 609 milyon Euro'ydu. Fuarlar & Etkinlikler, Lokasyonlar ve Hizmetler iş alanlarımız altyapısı çerçevesinde müşterilerimizin ticari çıkarlarına verimli bir şekilde hizmet ediyoruz. Messe Frankfurt'un en temel yetkinliklerinden biri, dünyanın tüm bölgelerinde yaklaşık 180 ülkeyi kapsayan güçlü ve birbirine sıkı sıkıya bağlı küresel satış ağıdır. Kapsamlı hizmet yelpazemiz- hem yerleşik hem de çevrimiçi- dünya çapındaki müşterilerin etkinliklerini planlarken, organize ederken ve yürütürken sürekli olarak yüksek kalite ve esnekliğin keyfini çıkarmasını sağlar. Yeni iş modelleri geliştirmek için dijital uzmanlığımızı kullanıyoruz. Geniş hizmet yelpazesi, sergi alanlarının kiralanması, ticaret fuarı inşası ve pazarlaması, personel ve yemek hizmetlerini içermektedir. Sürdürülebilirlik, kurumsal stratejimizin temel direklerinden biridir. Burada ekolojik ve ekonomik çıkarlar, sosyal sorumluluk ve çeşitlilik arasında sağlıklı bir denge kuruyoruz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.