Proje kapsamında ders alan ve başarılı olanların eğitim sonunda KOSGEB ve TÜBİTAK sertifikası alacakları projede; özel olarak düzenlenen buluşmalarla; alanlarında başarıya ulaşmış iş insanları deneyim ve tecrübelerini, genç girişimci adayları ile paylaşıyor. Endüstri, sanayi, iletişim, bilişim, medya gibi birçok sektör yöneticisinin önemli isimlerinin katıldığı etkinliğe; ışık etkisi ile kendi kendini temizleyen nano halı dünya buluşunu Türkiye’ye ve dünyaya armağan eden Atlas Halı’nın Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu da davet edildi.
Bebitoğlu: Bilişime önem veren ülkeler, tüm dünyaya hakim olacak!
Medya ve teknoloji dahil birçok alanda yönetici olarak görev alan Dr. Meriç Bebitoğlu, konuşmasında Ar-Ge ve inovasyonun her sektör için öncelikli konu olmasının gerekliliğini, 20-30 yıl sonra bilişime önem veren ülkelerin tüm dünyaya hakim olacağını vurguladı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Prof.Dr. Müjgan Sağır’ın yönetiminde yürüyen projeye şu ana kadar; Şişe Cam Önceki Genel Koordinatörü Dr. Rüştü Bozkurt, Arçelik A.Ş. Inovasyon ve Ar-Ge Direktörü İffet İyigün Meydanlı ve BoyPlast A. Ş. Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü, Endüstri Mühendisi Metin Saraç gibi isimler destek verdi.
Proje üç yıl sürecek!
Üç yıl sürecek olan proje boyunca, her yıl 2 dönemde, toplamda 6 kez tekrar edecek olan ve her turda beş konuşmacının yer alacağı bu buluşmaların birinci dönemi tamamlanmış durumda.