Texworld Paris 25’inci Yılını Kutluyor!

Texworld Evolution Paris'in yıl dönümü edisyonu bu yaz 3 - 5 Temmuz 2023 tarihleri arasında ilk kez Porte de Versailles Etkinlik Merkezi'nde 1.300 katılımcıyla gerçekleştirilecek.

  21 Haziran 2023 08:24 Çarşamba
Texworld Paris 25’inci Yılını Kutluyor!

Daha fazla hizmet, modanın başkenti Paris'in kalbine daha kolay erişim ve en nihayetinde kriz öncesi seviyesine dönüş... Texworld Evolution Paris'in Temmuz edisyonu, alıcılar ve katılımcılar için pek çok açıdan ayrıcalıklı bir buluşma olacak.

3 Gün Boyunca Paris'te 1.300 Katılımcı Bekleniyor

Bu yaz moda endüstrisine yönelik ticaret fuarı bir kez daha tüm Texworld Evolution Paris bileşenlerini (Texworld, Texworld Denim, Hazır Giyim Tedariği, Avantex ve Leatherworld Paris) bir araya getirecek. Etkinlik aynı zamanda Kovid-19 sağlık krizinin sona ermesinden bu yana en büyük etkinlik olarak ayarlandı ve 1.300'den fazla üreticiyle Porte de Versailles Etkinlik Merkezi'nin 1’inci Salonunda geçen Şubat'a göre %40'lık bir katılım artışı bekleniyor. Çinli üreticiler, Hazır Giyim Tedariği Paris'te iki katına çıkan ve Texworld Paris'te çok güçlü bir şekilde artan katılımcı sayısıyla neredeyse kriz öncesi seviyelerine geri döndüler. Hindistan, Türkiye, Kore ve Tayvan'dan üreticiler katılımlarını onayladı. Bu beklenti, kış oturumunun çok etkili verileri ve katılımcıların pazarla yakın temasını sürdürme talebiyle açıklanıyor.

25 Yıl: Olağanüstü Bir Oturum

Texworld Paris'in 25’inci yıl dönümü kutlaması, ziyaretçilere özel etkinlikler, eğlence ve aynı zamanda yenilikçi hizmetler ve ağ oluşturma sağlamak için bir fırsat olacaktır. T-Club alanı, katılımcılara ve ziyaretçilere yönelik iş-odaklı hizmetlerini güçlendirecek. Bu aynı zamanda Avantex Paris'in kendisini yeniden yaratması ve teklifini yenilikçi çözümlere ve şirketlere adanmış bir Hub etrafında genişletmesi için bir fırsat olacak: performans tekstilleri, daha sürdürülebilir bir moda için çözümler ve Web3 oyuncuları Porte de Versailles'da bulunacak.

Moda Endüstrisi için Stratejik Buluşma Noktası

Hem alan ölçekli hem de geçici olan bu yeni kurulum, ziyaretçilere Curve ve Interfilière Paris (WSN Développement tarafından organize edilen) ile ortak iki gün sunmayı mümkün kılacak, 2-4 Temmuz tarihleri arasında Salon 5'te gerçekleştirilecek olan iç çamaşırı, rahat günlük giyim, mayo ve aktif giyim camiasından kendini işine adamış profesyonellerin buluşma yeri. Kombinasyon, genişletilmiş bir moda platformu sunacak ve aynı zamanda paylaşılan haberlere ve tanıtımlara imkan sağlayacaktır.

Ziyaretçilere maksimum rahatlık sağlayan Hazır Giyim Tedariği ve Texworld Paris, Messe Frankfurt Fransa tarafından düzenlenen (Avantex'in yanı sıra yılda sadece bir kez Temmuz oturumu sırasında gerçekleştirilen) ilgili ticaret fuarları kümesine aittir ve ayrıca bir merkezde ve aynı lokasyonda, aynı tarihlerde ve profesyonel kimlik belgelerinin ibrazı üzerine giriş ücretsiz olarak gerçekleştirilir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.