Saurer Çözümleri Domotex Fuarı'nda Boy Gösterecek

Diğer şeylerin yanı sıra, iğ başına iplik uzunluğu kontrolü müşterilerimiz için takdir edilen bir katma değerdir ve ürün yelpazesinde benzersizdir.

  18 Ocak 2024 08:30 Perşembe
Saurer Çözümleri Domotex Fuarı'nda Boy Gösterecek

Zemin kaplama sektörünün uzmanları, 11-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecek olan Uluslararası Domotex ticaret fuarında bir araya gelecek. Saurer Technologies, 5’nci salondaki E27 standında müşterilerini yeniden ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyor. Saurer'in hizmet paketi mühendislik, teknoloji, servis ve otomasyon çözümlerini içeriyor.

CarpetCabler CarpetTwister'ın onlarca yıllık başarı öyküsü, 1.12 serisiyle yeni bir sayfa açıyor. Yüksek esneklik ve artan üretkenlik, geliştirme sırasında kolay kullanım ve optimize edilmiş veri bağlantısı kadar odak noktasıydı. En son teknoloji ve onlarca yıllık deneyimin yakın iş birliği sayesinde yeni 1.12, sofistike halılar ve diğer tekstiller için yüksek kaliteli iplik bağları üretmek adına en uygun olanakları- ve en ekonomik şekilde sunuyor. Birçok etkileyici özelliğinin yanı sıra CarpetCabler/CarpetTwister 1.12 ürünümüz, enerji tasarrufu sağlayan bir iğ aralığı ve merkezi bilgisayar kontrollü balon ayarı sunar. İğ, toplama ve travers hareket için invertör tahrikli tamamen elektronik tahrik kafası sayesinde 1.12 serisi en yüksek esnekliği ve artan üretkenliği sunar. Yeni seriyle müşteriler, sürekli değişen bir pazarın tüm olağanüstü taleplerini güvenilir ve kendinden emin bir şekilde karşılıyor.

2023 yılında Itma Milan'da pazar lansmanından bu yana projelerimizde kayda değer bir gelişme kaydetmekten memnuniyet duyuyoruz. Önceki sürüme yapılan etkileyici yükseltmeler piyasa tarafından çok iyi bir şekilde algılandı. Diğer şeylerin yanı sıra, iğ başına iplik uzunluğu kontrolü müşterilerimiz için takdir edilen bir katma değerdir ve ürün yelpazesinde benzersizdir.

Saurer, yıllardır tekstil değer zincirinde geri dönüşüm konusuna odaklanıyor. Özellikle R-PET ve R-PA alanında makinelerimizde çok değişken ayar seçeneklerimiz bulunmaktadır. Uzmanlarımız müşterilerimizle birlikte optimum üretim parametrelerini belirlemekten mutluluk duyar.

TechnoCorder TC2 Plus- En İyi Haliyle Suni Çim

Teknik ipliklere yönelik ikisi bir arada büküm makinesi TechnoCorder TC2, 400 m/dak'ya varan tedarik hızıyla dünya çapında benzersiz üretkenliğiyle karakterize ediliyor. Makine konsepti, teknik ipliklerin üretiminde, malzemesinde ve iplik sayımlarında size en üst düzeyde esneklik sağlar. TechnoCorder TC2 Plus, ileri aşama süreç adımlarını kolaylaştırmak için bir iplik yağlama cihazıyla gelir. En yeni özellik olan PreciWinding (TC2 Plus), olağanüstü kalitede büküm bobinleri üretmek için yeni geliştirilmiş bir toplama alanına sahiptir. Zemin kaplamaları alanında, özellikle suni çim alanında TechnoCorder TC2 (Plus) ürünümüz optimum kalite ve esneklik sunar.

Otomasyon Çözümleriyle Verimlilik- Mükemmel BCF İplikler

Optimize edilmiş malzeme akışı sayesinde geçiş süreleri kısalır ve bu da üretim tesisinin daha yüksek verimliliğe sahip olmasını sağlar. Görevlendirilen personel, üretim hattındaki iplik kalitesinde kayda değer bir artışa imkân veren temel işletim süreçlerine konsantre olabilir. Otomasyon çözümleri bireysel olarak uyarlanabilir ve BCF iplik işlemenin farklı alanlarında kullanılabilir.

Saurer'in temel yeteneği olan en iyi büküm kalitesini elde etmek, BCF ipliklerinin doğrudan kablolama işlemiyle işlenmesinde devreye giriyor. Saurer sistemleriyle iplik hızının, iplik gerilimlerinin ve kablolu filament iplik demetindeki evsel çekmelerin sürekli olarak korunması garanti edilir ve böylece iplikler, daha sonraki ısıl-fiksaj sırasında her zaman talep edilen ve uygun şekli elde eder.

Teknoloji Danışmanlığı

Saurer, hizmet olarak müşterilerine Krefeld'deki tekstil laboratuvarından detaylı incelemeler sunuyor. Burada müşterinin malzemesi temel parametreler açısından test edilir, optimizasyon potansiyeli belirlenir ve müşteriye tesisi için hassas teknolojik öneriler sağlanır.

Saurer Daha Fazlasını Sunuyor

Mühendislik, teknoloji, servis ve otomasyon alanlarındaki hizmet paketiyle Saurer, müşterilerinin tekstil zemin kaplamalarının zorlu pazar ortamında belirleyici katma değer elde etmelerini sağlıyor.

Domotex'te Saurer'i ziyaret edin. Personelimiz sizinle şahsen konuşmaktan ve kapsamlı hizmet yelpazemizden nasıl yararlanabileceğinizi açıklamaktan mutluluk duyacaktır. Sizlerle birlikte Domotex 2024'ü ve canlı bir alışverişi sabırsızlıkla bekliyoruz. Dünyanın en büyük zemin kaplamaları ticaret fuarı 11-14 Ocak 2024 tarihleri arasında yeniden gerçekleşecek. 5’nci salon E27 numaralı standımızda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Saurer Grubu Hakkında

1853 yılında kurulan Saurer Grubu, iplik üretimi için makineler ve bileşenlere odaklanan, dünya çapında faaliyet gösteren lider bir teknoloji şirketidir. 170 yıllık geleneğe sahip bir şirket olarak her zaman inovasyon lideri olduk. Bugün grup, iki segmentten oluşan tekstil endüstrisi için bir çözüm sağlayıcısıdır. Eğirme Çözümleri balyadan ipliğe kesikli elyaf işleme için yüksek kaliteli, teknolojik olarak gelişmiş ve müşteri-odaklı otomasyonlu çözümler sunar. Saurer Teknolojileri, müşterilerin dinamik pazar gereksinimlerine esnek bir şekilde uyum sağlamasına olanak tanıyan, lastik kordu, halı, kesikli elyaf, cam filamanı ve endüstriyel iplikler için akıllı ve ekonomik büküm ve kablolama makinelerinde uzmanlaşmıştır. Otomasyon Çözümleri, tekstil fabrikalarına bir dizi emek tasarruflu sistem sağlar. İsviçre, Almanya, Fransa, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Brezilya, Meksika, ABD, Çin, Hindistan, Özbekistan ve Singapur'daki lokasyonları ile yaklaşık 3.300 çalışanı bulunan Saurer Grubu, dünyanın dört bir yanındaki tekstil merkezlerine hizmet verecek donanıma sahiptir. Saurer, Şanghay Menkul Kıymetler Borsası'na listelenmiştir (WKN: 600545). www.saurer.com


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.