Programa Geri Sayım

Heyecan artıyor ve aksiyonun bir parçası olmak için fazla zaman kalmadı! Dornbirn GFC'nin bu yılki inanılmaz yolculuğunun bir parçası olma şansınızı kaçırmayın!

  07 Ekim 2024 08:38 Pazartesi
Programa Geri Sayım

63’ncü Dornbirn GFC 2024, enerji dönüşümüyle karakterize ediliyor ve tekstil endüstrisi için yenilikçi çözümler sunuyor. Üç günlük kongre boyunca "Enerji Çözümleri" ana temasıyla gerçekleştirilecek sunumlar, açılış gününde genel içerikli bir derslikle başlayacak.

-Programın Ana Başlıları:

VERBUND AG'nin yenilenebilir enerjiler uzmanı Rudolf Zauner, açılış gününü bu önemli başlık hakkında ilgi çekici bir genel içerikli bir derslikle başlatacak. Endüstri ileri dekarbonizasyona doğru ilerlerken. Zauner, yenilikçi enerji çözümlerine dalarak endüstri, enerji tedarikçileri ve start-up’lar arasındaki iş birliğinin sürdürülebilirliği teşvik ederken rekabet gücünü nasıl koruyabileceğini keşfedecek.

-Enerji İnovasyonları Oturumu: RWTH Aachen Üniversitesi (ITA) Tekstil Teknolojisi Enstitüsü ve endüstriyel ortaklarıyla iş birliği içinde bu oturum, çığır açan enerji çözümlerinin derinlemesine bir analizini sunacaktır. Prof. Thomas Gries, sürdürülebilir bir gelecek için bu yeniliklerin önemini vurgularken şunları aktardı; "Doğal ilkeleri gelişmiş teknolojilerle birleştirerek, zamanımızın en kritik enerji zorluklarından bazılarının üstesinden gelebiliriz.’’

-Prof. Sauer (RWTH Aachen Üniversitesi):

Geleceğin Enerji Sistemi -Elektrik ve maddi enerji kaynaklarının gelecek tedarikine dair kapsamlı bir bakış.

-Munib Amin (E.ON Group Innovation GmbH):

Geleceğin Enerji Sistemi- Enerji tedariki ve inovasyonun gelişen altyapısına dair yenilikçi bakış açıları.

-Thomas Riegler (Bir EnBW Şirketi):

Yenilenebilir Enerji- Sistematik Bir Bakış Açısı ve Yeni İş Modellerine İhtiyaç Duyuluyor- Yenilenebilir enerjinin sistematik altyapıya entegrasyonunu ve bu geçişi yönlendirecek iş modellerini tartışıyor.

Prof. Thomas Gries, sürdürülebilir bir gelecek için bu inovasyonların önemini vurgulayarak; ‘’Doğal ilkeleri gelişmiş teknolojilerle birleştirerek, zamanımızın en kritik enerji zorluklarından bazılarının üstesinden gelebiliriz’’ dedi.

-AB Yönetmelikleri Güncellemesi: Tekstil endüstrisi için Avrupa Politikası ve Düzenleyici Altyapısıyla ilgili en son gelişmelerden haberdar olun. Avrupa Komisyonu'ndan Cornelia Mohor, 11 Eylül Çarşamba günü yaklaşan AB yönetmeliklerini ve tekstil ürünleri üzerindeki etkilerini ele alacak.

- 2024 için Genişletilmiş Program: Bu yılki kongre, Biyopolimerler, Biyomalzemeler, Yüksek Performans, Yeni Teknolojiler, ve Döngüsel Ekonomi ve Geri Dönüşüm gibi geniş bir başlık yelpazesini kapsayan üç gün sürecek etkinlik boyunca 125 uzman sunum gerçekleştirecek.

-Yeşil Yıkama- Nerede başlıyor, nerede bitiyor: Kelimelerin Ardındaki Gerçek: Döngüsel ekonomi ve sürdürülebilirlik için kelime dağarcığı kötüye kullanılabilir. Kaliforniya San Diego Üniversitesi Scripps Su Altı Bilimleri Enstitüsü'nden Dimitiry Deheyn, bu anlamlı terimler için tanımlar sağlayacak ve bunların kullanılması gereken belirli çerçeveyi işaret edecek.

-4. Dornbirn GFC İnovasyon Günleri:

Dornbirn GFC, yenilikçiler ve elyaf ve tekstil endüstrisindeki en önemli oyuncuların bir araya gelmesi için harika bir fırsattır. 4. Dornbirn GFC İnovasyon Günleri'nde 1’nci seviyeden 3’ncü seviyeye kadar 25 yenilikçi şirket ve Start-Up ile tanışın.

Dornbirn GFC Ana Sunumlar:

Dornbirn GFC, 11-13 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Dornbirn'de gerçekleştirilecek

Dornbirn GFC, 16-30 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında talep üzerine çevrimiçi formatında ulaşılabilir olacak

(Sunumlar video ve sunum formatında PDF dosyaları olarak indirilebilir)

Bilgi + Program: www.dornbirn-gfc.com


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.