Itma Asia Fuarını Yüzbini Aşkın Sektör Temsilcisi Ziyaret Etti

Sekizinci kombine etkinlik 105 ülke ve bölgeden 100.000 ziyaretçiyi ağırlarken 31 bölge ve şehirden gelen yerli Çinli ziyaretçileri Hindistan, Tayvan, Güney Kore, Bangladeş ve İran izledi.

  04 Ocak 2024 08:47 Perşembe
Itma Asia Fuarını Yüzbini Aşkın Sektör Temsilcisi Ziyaret Etti

Itma Asia + Citme, Şanghay'daki Ulusal Kongre ve Sergi Merkezi’nde (NECC) başarıyla sona erdi. Beş günlük kombine etkinlikte, tüm üretim değer zincirindeki tekstil makinelerinin heyecan verici bir teşhiri yer aldı. En son otomasyon ve sürdürülebilir teknolojileri keşfetmeye istekli tekstil profesyonellerinin güçlü katılımını çekti.

Sekizinci kombine etkinlik 105 ülke ve bölgeden 100.000 ziyaretçiyi ağırladı. 31 bölge ve şehirden gelen yerli Çinli ziyaretçiler en büyük ziyaretçi grubunu oluştururken, onu Hindistan, Tayvan, Güney Kore, Bangladeş ve İran izledi.

Ziyaretçilerin yüzde 13'ünden fazlasını Çin ana karası dışından gelen ziyaretçiler oluşturdu. Önceki edisyonlarla karşılaştırıldığında, bir düzineden fazla büyük alıcı grubu da dâhil olmak üzere çok daha büyük sayıda denizaşırı delegasyon vardı.

Itma Asia + Citme 2022 katılımcıları kazanımlardan etkilendi. Oerlikon Grubu Polimer İşleme Çözümleri Departmanı CEO'su ve Sürdürülebilirlik Baş Sorumlusu Georg Stausberg şunları söyledi, "Yalnızca Çin'den değil Pakistan, Hindistan ve Endonezya'dan da birçok müşterimizle tanışabildiğimiz başarılı bir fuarı geride bırakıyoruz.”

Ziyaretçilerin Beğenisini Kazandı

160.000 metrekare toplam alanı aşan fuara 23 ülke ve bölgeden 1.500'den fazla katılımcı katıldı. Yerli ve yabancı pek çok marka ismi tarafından vitrine çıkan ürün lansmanları, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.

Stäubli Tekstil Pazarlama Sorumlusu Fritz Legler şunları söyledi, “Standımızda muazzam düzeyde yüksek kaliteli müşteri trafiğinden haz aldık. Çözgü hazırlamadaki otomasyon teknolojimiz, yüksek hızlı dokuma makineleri için en yeni nesil ağızlık açma çözümlerimizin yanı sıra halı dokuma sistemlerimiz Çinli ve uluslararası müşterilerimizin takdirini kazandı.”

Fil Control Direktörü Cédric Schlicher de onayladı, “Itma Asia için Şanghay'a dönmek bizim için ne kadar heyecan verici bir an! Fuar beklentilerimizin ötesindeydi ve Çin'deki ortaklarımızla tanışmamıza ve yenileriyle ilişkiler kurmamıza olanak sağladı."

Fuar sahipleri CEMATEX, Çinli ortakları olan –Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT (CCPIT-Tex), Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Çin Uluslararası Etkinlik Merkezi Grup İştirakleri (CIEC)- ile birlikte, kombine etkinliğin sonuçlarından büyük mutluluk duydular.

Fuar sahiplerine göre, iki köklü Itma ve Çitme tekstil makineleri fuar markasının yüksek kaliteli sergisi başarıya katkıda bulundu. 300'den fazla işletme birliğine ve endüstriyel kümelere yönelik kapsamlı sosyal yardım programları, medya ortaklıkları, roadshow etkinlikleri ve diğer tanıtım programları da pozitif veriler sağladı.

Bir sonraki Itma Asia + Citme etkinliği 14-18 Ekim 2024 tarihleri arasında NECC Şanghay'da gerçekleştirilecek. Beijing Tekstil Makineleri Uluslararası Fuarlar Ltd. Şti. tarafından organize ediliyor ve Itma Hizmetleri tarafından ortaklaşa organizasyonla düzenleniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.