ITMA ASIA + CITME 2024 Alan Başvurusu Başladı

ITMA ASIA + CITME 2024 alan başvurusu artık açıldı. Dokuzuncu kombine etkinlik, 14-18 Ekim 2024 tarihleri arasında Çin'in Şanghay kentindeki Ulusal Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

  14 Eylül 2023 17:01 Perşembe
ITMA ASIA + CITME 2024 Alan Başvurusu Başladı

Fuar sahiplerine göre -CEMATEX (Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi), Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT (CCPIT-Tex), Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Çin Etkinlik Merkezi Grup İştirakleri (CIEC)- 2024 etkinliği için alan başvurularının başlaması, Kasım ayında bu yılki kombine etkinlik öncesinde istisnai bir prosedür.

ITMA Asia + CITME fuarının iki yılda bire denk gelen düzenli takvimi, küresel Kovid-19 salgını nedeniyle kesintiye uğradı. Başlangıçta 2022 için listelenen fuarın 2023 yılı için yeniden takvime alınması gerekiyordu. ITMA Asia + CITME fuarı, ünlü ITMA etkinliğinin Asya edisyonunu Çin Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı (CITME) ile benzersiz bir şekilde bir araya getiriyor. Geçtiğimiz sekiz edisyon boyunca mükemmel bir istatistiki geçmişe sahip olan bu fuar, tekstil ve makine endüstrisinde kayda değer önemini koruyor.

CEMATEX Başkanı Ernesto Maurer şunları paylaştı; “ITMA Asia + CITME'nin 2024 edisyonunun planlanması, bu yılın Kasım 2023 edisyonundan önce işlemde olan vasatın üzerinde bir süreç gerektiriyor. Etkinliğin, çeşitli süreçleri kapsayan sıkı bir kabul ve başvuru prosedürü var: alan uygulamasının çeşitli aşamaları, katı kabul ve başvuru prosedürleri, alan tahsisi ve kapsamlı bir stant tasarımı kontrol sürecidir. Bu hazırlık aşamalarına dâhil olan çok yönlü kriterler değerlendirildiğinde ve hepsinden önemlisi, ITMA Asia + CITME'nin 2024 edisyonunun kalitesini korumak için, stant alanı başvurusunun Ekim 2024'teki etkinlikten çok önceki bir takvimde açılması bir zorunluluk."

Bu yaklaşımın devamı olarak organizatörler, bu Kasım ayında gerçekleşecek olan ITMA Asia + CITME 2022 öncesinde ITMA Asia + CITME 2024 için alan başvurularını başlattı. Bu adım, hem organizatörlerin hem de potansiyel katılımcıların ITMA Asia + CITME 2024 fuarı için planlamaya başlamasına olanak tanıyor.

Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) Başkanı Gu Ping şunları vurguladı; “Çin tekstil endüstrisi; sürekli, otomasyonlu, uzman zekâ, çevre dostu ve ölçeklenebilir tekstil makinelerine yönelik küresel ölçekte en yüksek taleple yüksek seviye bir aşamaya ulaştı. Gelecek yıl için takvime alındığı gibi, ITMA Asia + CITME 2024'ün lansmanının, geleceği şekillendirmek için birlikte çalışan yerli ve yabancı tekstil endüstrileri arasında daha büyük bir iş birliği ve alışverişi teşvik etmek için merakla beklenen bir etkinlik olacağına inanıyorum. Bu nedenle, taahhüdümüz bu iki yılda bire denk gelen etkinlik takvimini korumaktır.”

2024 edisyonu için çevrimiçi alan başvurusu, 13 Mart 2024'te sona erecektir. Başarılı başvuru sahipleri, kabul sertifikalarını alacak ve 23 Mayıs 2024 tarihine kadar stant alanları kendilerine bildirilecektir. İlgilenen katılımcılar, www.itmaasia.com adresini ziyaret edebilir veya itmaasiacitme@itma.com adresine daha fazla ayrıntı edinmek için e-posta gönderebilir.

Geçtiğimiz kasım ayında düzenlenmesi için takvime alınan ITMA ASIA + CITME 2022, 19 Kasım 2023'te Şanghay'da açılacak. Bugüne kadar etkinlik, 1.500'e yakın katılımcının ilgisini çekti.

ITMA ASIA + CITME Hakkında

ITMA ASIA + CITME, Beijing Tekstil Makineleri Uluslararası Fuarı Co. Ltd tarafından organize ediliyor ve ITMA Hizmetleri tarafından ortaklaşa organizasyonla düzenleniyor. Japonya Tekstil Makineleri Birliği, etkinliğin özel bir ortağıdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.