Intertextile’de Hazır Giyimler 'Dijital Devrimin Fırsatlarını Yakalayacak'

Fuardaki bir dizi ürün alanını tamamlayacak olan Dijital Çözümler Bölgesi'nin Açılışı.

  13 Ağustos 2024 15:12 Salı
Intertextile’de Hazır Giyimler 'Dijital Devrimin Fırsatlarını Yakalayacak'

İş dünyasının yeni teknolojiyi hızlı bir şekilde benimsemesi ve gelişen çevre koşullarının ortasında, tekstil endüstrisinin daha geniş alanına yayılan oyuncuları, çeşitli kaynak edinme, üretim ve perakende satış talepleri için aktif olarak yenilikçi çözümler arıyor.

Bu ihtiyacı daha da karşılamak için teklif veren organizatörler, 27-29 Ağustos tarihleri ​​arasında Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Intertextile Şanghay Hazır Giyim Kumaşlar- Sonbahar Sürümü 2024'te Dijital Çözümler Bölgesi'nin ilk açılışını duyurdular. Fuarın 30’ncu yıl dönümüne denk gelecek bir takvime ayrılan alan, eklemeli üretim, büyük veri analitiği, dijital ürün pasaportları, dijital sürdürülebilirlik çözümleri, üretken yapay zekâ, kişiselleştirilmiş üretim, üretim teknolojileri, sanal gerçeklik, giyilebilir teknolojiler ve daha fazlası gibi çözümlerde uzmanlaşmış katılımcılara adanmış özel bir platform sunacak.

Messe Frankfurt (HK) Ltd Genel Müdürü Sayın Wilmet Shea şunları söyledi; "Yeni teknolojinin tekstil sektörüne getireceği değişimleri daha yeni anlamaya başlıyoruz ancak tasarım, kişiselleştirme, üretim, sürdürülebilirlik, denetlenebilirlik ve daha fazlasına ait büyük bir potansiyel olduğu açık. Intertextile Hazır Giyimler, fuarda pazarın ihtiyaçlarını karşılamak için doğru platformları sağlamaktan gurur duyuyor ve Dijital Çözümler Alanı, katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin dijital devrimin fırsatlarını yakalamasına olanak tanıyacak. Fayda programımız aracılığıyla bu konunun eğitimini sürekli olarak sağladık ve bu türden birçok katılımcıya bir platform sağladık, ancak bu teklifi genişletmek ve adanmış özel bir alana yoğunlaştırmak, gerçekleştirmeye istekli olduğumuz bir şey."

AB düzenlemeleri tüm tedarik zincirini hedef aldığından, eko-tasarım, ürün pasaportları ve üretime yönelik sürdürülebilir çözümler gibi yenilikler Çin'de yüksek talep görüyor. Potansiyel tekstil endüstrisi uygulamalarına sahip start-up'lar ve büyüyen teknoloji şirketleri için eşsiz bir fırsat sağlamak için kurulan yeni bölge, gelecek Sonbahar Edisyonu’nda bu şirketleri rekabetçi pazar ortamında teknolojik üstünlük kazanmak isteyen binlerce uluslararası ve yerli üreticinin önüne koyacak. Benzersiz, açık bir stant tasarımı bilgi alışverişlerini kolaylaştırmaya yardımcı olurken, katılımcılar daha fazla temsil için seminerler veya ürün sunumları da gerçekleştirebilecek.

Önceki Sonbahar Edisyonundan Tekstile Uygulanabilir Dijital Ana Gösterimler

Geçen yıl Ağustos ayında, Tekstil Endüstrisi Dijital Uygulama Forumu'nda bağımsız fayda içerikli etkinliklerin yanında çeşitli teknoloji ve çözüm seminerleri yer alırken, birçok şirket hem katılımcı hem de işbirlikçi olarak teknolojik bir etki yarattı:

Bunun temel bir örneği, örgü makineleri, tasarım yazılımı, baskı, CAD/CAM ve PLM'yi içeren yenilikçi moda endüstrisi makine ve yazılım çözümlerine sahip Shima Seiki'ydi. Fuarda, araştırma ve geliştirmeden üretime kadar verimliliği büyük ölçüde iyileştirdiği söylenen 3D kumaş tasarım çözümlerini sergilediler.

Aynı edisyonda vitrine çıkan kişi ise Avery Dennison'du. İşgücü ve tedarik zinciri verimliliğini optimize etmeyi, atık azaltmayı, sürdürülebilirliği ilerletmeyi ve markalar ile tüketicileri birbirine bağlamayı amaçlayan çok uluslu şirket, etiketleme ve işlevsel malzemeler, radyo frekansı tanımlama (RFID) inlay ve etiket, yazılım uygulamaları, markalı ambalaj geliştirmeleri ve bilgi ekranı dâhil olmak üzere ürün ve çözüm yelpazesini sergiledi.

Geçtiğimiz sonbaharda yaklaşık 4.000 katılımcıya platform sağlayan küresel hazır giyim amiral gemisi, 117 ülke ve bölgeden 95.000 ziyaretçiyi ağırladı. Dünyanın tekstil üretim merkezinde konumlanan düzenli alıcılar arasında hazır giyim üreticileri, küresel moda markaları, moda tasarımcıları, ticaret şirketleri, perakende zincir mağazaları ve çok daha fazlası yer alıyor.

Bu Sonbahar Intertextile Hazır Giyimler’in Temel Zone’ları

Uluslararası Salonda yer alan Dijital Çözümler Alanı, fuardaki bir dizi ürün alanına en son ekleme olacak ve diğer gösterimler arasında şunlar yer alacak:

-Aksesuar Vizyonu: fermuarlar, düğmeler, şeritler, astarlar ve çok daha fazlası dâhil olmak üzere tüm hazır giyim ve moda aksesuarları için.

-Denimin Ötesinde: indigo boyalı pamuktan biyo-boyalı viskon kumaşlara kadar uzanan yelpazede modaya uygun, geleneksel ve yenilikçi denim ürünleri.

-Dijital Baskı Alanı: güncel dijital baskı çözümleri ve bir dizi trend baskılı kumaş.

-Ekonoji Merkezi (yeni): Sürdürülebilir tekstil ürünleri ve hizmetleri için yeni gösterim alanı, Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey'in yerini alıyor.

-İşlevsel Laboratuvar: Atletik giyim, spor giyim, koruyucu giysiler ve daha fazlasına yönelik küresel talebi karşılamak için gidilmesi gereken platform.

-Premium Yün Alanı: ısmarlama giysi ve takım elbiselerin yüksek kaliteli yünlü kumaş tedarikçileri için ayrılmış özel alan.

-SalonAvrupa: Asya pazarı için en seçkin Avrupalı markaları sergileyen, çeşitli tekstil ürünleri gösterimi.

-Tasarım İçin Verve: modadan ev mobilyalarına kadar uzanan yelpazede son kullanım alanları ile orijinal desen tasarımları için özel alan.

Intertextile Şanghay Hazır Giyim Kumaşlar – Sonbahar Edisyonu 27 – 29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.