Intertextile Shanghai Hazır Giyim Kumaşları – Sonbahar Edisyonu 2023'te Yeniden Vitrinde

Intertextile Shanghai Hazır Giyim Kumaşları – Bahar Sürümü, gelecek yılın S/S sezonluk tedarik talebini karşılamak için 8 – 10 Mart 2023 tarihleri arasında Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

  27 Aralık 2022 08:43 Salı
Intertextile Shanghai Hazır Giyim Kumaşları – Sonbahar Edisyonu 2023'te Yeniden Vitrinde

Kapsamlı A/W tekstil tedarik platformu 28-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Önceki edisyonun yaklaşık 200.000 m2'lik taban yer alanı, 19 ülke ve bölgeden yaklaşık 3.300 katılımcının yanı sıra 50 ülke ve bölgeden 67.000'den fazla alıcıyı içeriyordu. Sezonluk kaynaklarda yaşanan bir duraklamanın ardından, kilit sektör oyuncuları şimdiden gelecek yılki fuara olan ilgilerini gösteriyorlar.

Organizatörler, entegre iş etkileşimlerine izin veren ve endüstrinin ilerlemesini destekleyen bir etkinlik sunmaya isteklidir. Messe Frankfurt (HK) Ltd'nin Genel Müdür Yardımcısı Wilmet Shea şunları söyledi: “Sektörün küresel bir amiral gemisi olan Intertextile Shanghai Hazır Giyim Kumaşları, birçok tedarikçi tarafından gidilmesi gereken bir tekstil ticaret fuarı olarak kabul görüyor. 2022'de kesintiye uğrayan bir programın ardından, gelecek yılki Sonbahar Edisyonunda iyi katılımcı sayıları bekliyoruz. Pek çoğu, bu erken aşamada katılımlarını onaylamış durumda ve bu da piyasadaki toparlanmanın iyi bir işareti.”

İş Eşleştirme ve Ürün Teşhiri için İdeal Platform

Almanya, Japonya, Kore ve Tayvan'dan gelen pavilyonların yer aldığı fuarda, farklı ülke ve bölge pavilyonları önümüzdeki sonbaharda fuar alanlarına dönüşlerini teyit ederken, birçok tanınmış firma da grup pavilyonlarında ürünlerini sergileyecek. Bunlar arasında bitki bazlı elyaf üreticisi Lenzing; yüksek performanslı polimer üreticisi Sorona®; ve uçtan uca uluslararası tekstil üreticisi Hyosung yer alıyor.

Daha hedefli tedarik sağlamak için fuar, Aksesuar Vizyonu, Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey, Denim Ötesi, Dijital Baskı Bölgesi, Fonksiyonel Laboratuvar, Premium Yün Bölgesi, SalonEurope ve Verve for Design dahil olmak üzere sergilenen ürün bölgelerinden yararlanacak ve yerli katılımcılar ayrıca ürün son kullanım klasmanlarına göre gruplandırılacak.

Fuarın geçmiş sürümleri, bir dizi etkili güçlü katılımcı için faydalı olduğunu ispatladı. The LYCRA Company Asya Başkan Yardımcısı Vincent Hu, “Lycra her zaman Intertextile Hazır Giyim’in en sadık müşterilerinden biri olmuştur ve bu yüzden onu Çin'de ve hatta Asya'da her yıl en önemli sergi fırsatımız olarak görüyoruz” dedi ve ekledi, "Ayrıca, teknolojiyi, yenilikçi fikirleri tartışmak ve geleceği hayal etmek için tüm üst segment ve alt segment müşterilerimizle buluşacağımız en iyi yer."

Birçok alıcı aynı zamanda tekrar eden katılıma sahiptir, Zhejiang Merrige Health Technology'den Lydia Wang, şirketi için durumun neden böyle olduğunu açıklıyor, ‘’Fuarı her yıl ziyaret ediyorum çünkü Intertextile Hazır Giyim hem ürün hem de trend gösterimleri ile büyük çapta ve kapsamlı bir fuar. Bir iç giyim firması olmamıza rağmen dış giyime de ihtiyacımız var, bu yüzden fuar bizim gibi büyük ticaret işletmeleri için tek durak noktası gibi.”

Katılımcılar, Intertextile Hazır Giyim’in Trend Forumu, seminerler, panel oturumları ve ürün sunumları-sürdürülebilirlik sorunları, tasarım ve trendler, pazar bilgileri ve iş stratejileri ve aynı zamanda teknoloji ve çözümlerini kullanarak gelecek yılın A/W kaynak sezonundan en iyi şekilde yararlanabilecekler.

Katma değer için fuar müdavimleri, Connect PLUS ve bire bir VIP alıcı iş eşleştirmesi dahil olmak üzere çevrimiçi iş eşleştirme hizmetlerinden yararlanabilir. Hazır Giyim Fuarı; Yarn Expo Autumn, CHIC ve PH Value ile eş zamanlı olarak düzenlendiğinden, tüm tekstil değer zinciri tek bir çatı altında bulunabiliyor ve iş ağı fırsatları için genişletilmiş bir platform sağlıyor.

Intertextile Shanghai Hazır Giyim Kumaşları - Bahar Sürümü, gelecek yılın S/S sezonluk tedarik talebini karşılamak için 8 – 10 Mart 2023 tarihleri arasında Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Intertextile Shanghai Hazır Giyim Kumaşları - Sonbahar Edisyonu 2023, Messe Frankfurt (HK) Ltd; Tekstil Sanayii Alt Kurulu, CCPIT; ve Çin Tekstil Bilgi Merkezi eş ortaklığıyla düzenlenmektedir.

Haber Odası

Tekstil iş ağı olan Texpertise, Messe Frankfurt'un tüm tekstil taahhüdünü temsil ediyor. Halihazırda 11 ülkede 54 uluslararası ticaret fuarından oluşan benzersiz bir portföy ile şirket, tekstil endüstrisine yönelik ticaret fuarlarında dünya pazar lideridir. Texpertise Network, tekstil endüstrisinin tüm değer zincirini kapsar ve merkezi bir iletişim platformu olarak tekstil ticaret fuarı markaları hakkında değerli bilgiler sağlar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.