Intertextile Hazır Giyimler, Uluslararası Alıcı Artışıyla 30’ncu Yıldönümünde Öncülük Ediyor

Toplamda 116 ülke ve bölgeden yaklaşık 90.000 ticari alıcıyı ağırlayan son Bahar Edisyonunun uluslararası ziyaretçi sayısını ikiye katlamasının ardından, fuarın organizatörleri önümüzdeki Sonbahar Edisyonunda da bu başarıyı daha da artırmaya istekli.

  27 Haziran 2024 08:47 Perşembe
Intertextile Hazır Giyimler, Uluslararası Alıcı Artışıyla 30’ncu Yıldönümünde Öncülük Ediyor

Güçlü yurt içi ve uluslararası erişimle ve farklılaşan kaynak gereksinimlerine cevap veren ürün bölgeleriyle desteklenen küresel hazır giyim amiral gemisi, Çin'in büyüyen vize serbesti politikasının da desteğiyle yıldönümünde ilerlemeye hazırlanıyor. Intertextile Şanghay Hazır Giyimler Kumaşları- Sonbahar Edisyonu, 27-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde (Şanghay) otuz yıllık başarı hikayesini kutluyor.

2’nci ve 3’ncü Günlerde uluslararası alıcıların %87'sinin normalden daha yüksek bir oranda yeniden katılım sağladığı, büyük bir satın alma talebini ortaya koyan en son Bahar Edisyonundaki ziyaretçilere ek olarak, Etiyopya, Endonezya, Peru, Singapur ve İspanya gibi yeni katılımcı ülkelerle birlikte yurtdışı katılımcı sayıları da %22,9 arttı. Messe Frankfurt (HK) Ltd Genel Müdürü Bayan Wilmet Shea, fuarın sektör için süregelen değerini, "1995 yılındaki ilk fuarımızda 123 katılımcının mütevazi bir şekilde sunulmasından bu yana, Intertextile Hazır Giyimler günden güne güç kazanmaya başladı ve biz de bu büyümeyi bu yıl kutlamak için sabırsızlanıyoruz. En son Sonbahar ve İlkbahar Edisyonlarımızda güçlü ziyaretçi akışının yanı sıra yenilenen uluslararası iş seyahatleri ve ülkeye yönelik artan kaynak eksenli talebin ardından, bağlantıları yenilemek ve genişletmek isteyen katılımcılar hayal kırıklığına uğramayacak" sözleriyle ifade etti.

Geçen Kasım ayında Çin hükümeti vize serbesti politikasını Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, İspanya ve Malezya'dan gelen yolcuları da kapsayacak şekilde genişletti. Bu politika daha sonra Avusturya, Belçika, Macaristan, İrlanda, Lüksemburg ve İsviçre'den standart pasaport sahiplerini kapsayacak şekilde genişletildi. Uluslararası ve yerli ziyaretçilerin verimli bir şekilde kaynak edinmesine yardımcı olmak ve katılımcıların kendilerini hedef alıcıların talebi doğrultusunda konumlandırmalarına yardımcı olmak amacıyla, önümüzdeki fuardaki temel ürün zone’ları arasında Aksesuarlar Vizyonu, Denimin Ötesinde, Dijital Baskı Bölgesi, Econogy Merkezi, Fonksiyonel Laboratuvar, Premium Yün Bölgesi, Avrupa Salonu ve Tasarım için Verve yer alıyor.

Önceki Sonbahar Edisyonunun Katılımcıları 95.000 Alıcının Kalitesinden Memnun

Geçtiğimiz sonbaharda katılım sağlayan Hollanda Uzak Doğu & Sherry Asya Bölge Müdürü Bay Josh Lane, fuarın işletme mesafeleri arasındaki bağlantıları sağlamadaki verimliğini doğruladı, “Çin pazarı çok büyük. Bu ülkede muhtemelen 20 yıldır satış yapıyoruz ama hâlâ potansiyelinin ancak tabanını kazabiliyoruz. Intertextile Hazır Giyimler herkesi bir araya getiriyor, bu da hem Çin'deki hem de Asya'nın geri kalanındaki alıcılara verimli bir şekilde ulaşmamı sağlıyor. Trend Forum'un kumaş tasarımları ve tekstüre dokuları benim için çok faydalı bir pazar güncellemesi."

Önceki Sonbahar Edisyonunu ziyaret ederken, Justin Allen Ltd.'nin Tasarımcısı Bayan Yi Chen, çeşitli gösterimlerden büyük ilgiyle bahsederken, “Yurtdışı trend ve moda uzmanlarının sunumlarını dinledim; bu da bize tasarımcılar olarak çok benzersiz, konuyla ilişkili ilham kaynağı sağladı. Intertextile Hazır Giyimler, kaçırılmayacak bir fırsattır ve en yeni kumaş trendlerini ve desen tasarımlarını yakalamak için en önemli kanallarımızdan biridir. Yurtdışındaki katılımcılarda büyük bir artış oldu ve İtalya, Kore ve Japonya pavilyonlarından ve Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey bölgesinden gelen geri dönüştürülmüş atık ürünler gibi güncel tasarımlar ve çevre dostu ürünlerle çok ilgileniyorum. Bu fuar yenilikçi ve sürdürülebilir kumaşlar için ziyaret edilmesi gereken bir yer.”

Sonbahar Sürümü Katılımcısı Testex (Şanghay) Pazarlama Müdürü Bayan Rinoa Zong, "Daha fazla tüketicinin şeffaflık talep etmesinden ve bunun da daha fazla şirketin sürdürülebilirlik çabalarını artırmasıyla sonuçlanmasından dolayı çok mutluyuz" dedi. “Intertextile Hazır Giyimler, yüksek uluslararasılığa ve sektörde güçlü etkiye sahip, Asya'nın en büyük ticaret fuarıdır. Organizatörler profesyonel, kaliteli alıcıları bir araya getirme konusunda çok iyi bir iş çıkardılar. Intertextile Hazır Giyimler'in yerini alabilecek başka bir ticaret fuarı kesinlikle yok.”

Fuar Messe Frankfurt (HK) Ltd; Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT; ve Çin Tekstil Bilgi Merkezi tarafından ortaklaşa organizasyonla düzenleniyor. İplik Fuarı Sonbahar, CHIC ve PH Value ile birlikte Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde (Şanghay) gerçekleştirilecek.

Intertextile Şanghay Hazır Giyimler – Sonbahar Edisyonu 27 – 29 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Messe Frankfurt Hakkında Faydalı Bilgiler

Messe Frankfurt Grubu, kendi sergi alanlarına sahip dünyanın önde gelen ticaret fuarı, kongre ve etkinlik organizatörlerinden biridir. Frankfurt am Main'deki genel merkezinde ve 28 bağlı ofisiyle yaklaşık 2.300* kişilik bir iş gücü ile dünya çapında etkinlikler düzenlemektedir. 2023 mali yılında grup satışları yaklaşık 600 milyon Euro'ydu* Fuarlar & Etkinlikler, Lokasyonlar ve Hizmetler iş alanlarımız altyapısı çerçevesinde müşterilerimizin ticari çıkarlarına verimli bir şekilde hizmet ediyoruz. Messe Frankfurt'un en temel yetkinliklerinden biri, dünyanın tüm bölgelerinde yaklaşık 180 ülkeyi kapsayan güçlü ve birbirine sıkı sıkıya bağlı küresel satış ağıdır. Kapsamlı hizmet yelpazemiz- hem yerleşik hem de çevrimiçi- dünya çapındaki müşterilerin etkinliklerini planlarken, organize ederken ve yürütürken sürekli olarak yüksek kalite ve esnekliğin keyfini çıkarmasını sağlar. Yeni iş modelleri geliştirmek için dijital uzmanlığımızı kullanıyoruz. Geniş hizmet yelpazesi, sergi alanlarının kiralanması, ticaret fuarı inşası ve pazarlaması, personel ve yemek hizmetlerini içermektedir. Sürdürülebilirlik, kurumsal stratejimizin temel direklerinden biridir. Burada ekolojik ve ekonomik çıkarlar, sosyal sorumluluk ve çeşitlilik arasında sağlıklı bir denge kuruyoruz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.