Groz-Beckert, Itma Fuarı’nda 7.000'den Fazla Müşterisini Ağırladı

Itma fuarında Groz-Beckert, sayısız yeniliğini 7.000'den fazla müşteri ve iş ortağına sunmanın yanı sıra, 280'den fazla öğrenci de dâhil olmak üzere, birçok diğer ziyaretçiyi standında ağırladı.

  11 Ekim 2023 08:30 Çarşamba
Groz-Beckert, Itma Fuarı’nda 7.000'den Fazla Müşterisini Ağırladı

Groz-Beckert standında uluslararası bir izleyici kitlesi toplandı: 84 farklı ülkeden ziyaretçi katılımı sağlandı. Ziyaretçilerin büyük çoğunluğu yüzde 15'in yalnızca biraz altında kalan İtalya'dan geldi ve bu oranı yüzde 14 ile Almanya, yüzde 11 ile Türkiye, yüzde 9 ile Hindistan ve yüzde 3 ile de ABD izledi. İlk kez İK uzmanları, öğrenci gruplarına bilgi birikimlerini aktarmak için, Groz-Beckert standında hazır bulundu ve Teknoloji ve Geliştirme Merkezi'nden (TEZ) uzmanlarla birlikte genç beyinlere kapsamlı bakış açıları sağladı.

Yeniliklerini Sundu

Groz-Beckert, Itma'da Örme, Dokuma, Keçe, Tafting, Taraklama ve Dikiş olmak üzere altı ürün segmentinden sayısız yenilik sundu. İnovasyonların odak noktalarından biri verimlilik, süreç kararlılığı ve sürdürülebilirlik konuları üzerindeydi. Bir yandan sürdürülebilirlik konusu ürünlere yansıtılırken, diğer yandan Groz-Beckert Galerisi'nde ayrı bir alan hedef temaya ayrıldı. Burada, Groz-Beckert'in kendi üretimlerini ve tesislerini sürdürülebilir kılmak için ne gibi katkılar sağladığı gösterilmiştir.

Galeri ayrıca Groz-Beckert ile ilgili genel konularda grafikler, animasyonlar ve videolar şeklinde bakış açıları sağlıyordu. Küçük açıklayıcı metinler ayrıca bazı faydalı ek geri bildirimler de sağladı. Galeri, ziyaretçilerin şirketi farklı bir bakış açısıyla tanımalarını sağladı.

Standın özel bir magnet ise Örgü ürün alanının İş birliği Köşesi oldu. Burada makine üreticileri ile birlikte geliştirilen iki yeni örgü sistemi ve yuvarlak örgü makineleri için yeni bir bileşik iğne sunuldu. Ayrıca başarılı iş birliklerini daha detaylı bir şekilde vurgulamak için canlı sunumlar gerçekleştirildi. Düz örgü, alt giyim ve çözgülü örme ürün gruplarında da vitrine çıkan yenilikler vardı: özel uygulama iğneleri (SANTM) ve uzun ömürlü dur™ iğnelerinden yeni modüller ve sistem parçalarına kadar.

Teknik Dokuma Tarakları İlgi Çekti

Dokuma segmenti, yenilikçi teknik dokuma tarakları ile ticaret fuarı ziyaretçilerini büyüledi. Yeni ürün, örn. filtreleme için (hem tel hem de plastik kumaşlar) yüksek kalitede kumaşların üretiminde tedarik sağlar. Bölüm ayrıca özel bir ticaret fuarı başarısı da kaydetti: WarpMasterPlus'ın prototip modeli doğrudan Milano'da Türkiye'deki bir müşteriye satıldı.

Keçe (Nonwoven Kumaşlar) ürün alanı, fuarda en az iki dünyanın ilklerini sergiledi: yeni çentik tasarımına sahip bir iğne ve yenilikçi MicroPunch yoğun iğneleme teknolojisi (Dilo) için Groz-Beckert keçe iğnesi modülü. Her iki ürün de çok büyük ziyaretçi ilgisiyle karşılaştı.

Tafting ürün alanı, püsküllü zemin kaplamalarının üretimi için kanıtlanmış Şablon Parça Sistemi’ni sundu. Stantta müşteriler, Groz-Beckert'in Şablon Parça Sistemi’ndeki bileşenlerin mükemmel bir şekilde koordine edildiğini ve kesintisiz etkileşimi garanti ettiğini kendi gözleriyle görebildi.

Taraklama ürün alanı’nda, çeşitli yeni ve daha ileri geliştirmeler de vitrindeydi. Nonwoven kumaşlar endüstrisi için bu segment, diğer şeylerin yanı sıra, çarpışma riskini azaltmak için dünyanın en hassas birbirine bağlı tarak garnitürünü sundu. İplik eğirme endüstrisi için alan, daha uzun hizmet ömrü ve daha düşük bakım maliyetleri ile bakım gerektirmeyen yeni bir makara garnitürünü sergiledi.

Dikiş ürünleri alanı da –Itma dikiş endüstrisine odaklanmasa da– yüksek sayıda özel ziyaretçinin beğenisini kazandı. Segmentin çeşitli özel uygulama iğnelerine (SANTM) olan ilgi buna bağlı olarak yüksekti. Aynı şekilde, patentli kalite yönetim sistemi INH (Ideal İğne Yönetimi) büyük ilgi gördü.

Teknoloji ve Geliştirme Merkezi'nin (TEZ) Ortaya Çıkışı

Teknoloji ve Geliştirme Merkezi'nin (TEZ) ortaya çıkışı Groz-Beckert standını tamamladı. TEZ uzmanları, ilgili ziyaretçilere TEZ'de müşteriler ve ortaklar için erişilebilir olan sayısız fırsatı sundu. TEZ, dış ortaklarla iş birliği içinde – gereksinimlere ve müşteri isteklerine bağlı olarak– bir optimizasyon aracı, geliştirme veya iş ortağı olarak kullanılabilir.

Genel olarak Itma, Groz-Beckert için tam bir başarıydı. Ziyaretçilerin kalitesi vasatın üzerinde yüksek bir orandaydı – sayısız karar verici ve temel bağlantı oradaydı ve Groz-Beckert standını ziyaret etti.

Groz-Beckert'ten İnovasyonlar

Groz-Beckert'in yenilikleriyle ilgili tüm detayları içeren bir basın bülteni, 8 Haziran 2023 tarihli ticaret fuarı baskısında bulunabilir.

Groz-Beckert Hakkında

Groz-Beckert, endüstriyel makine iğneleri, hassas parçalar ve ağır ekipmanlarının yanı sıra tekstil kumaşlarının üretimi ve bir araya getirilmesi için sistem ve hizmetlerin dünyanın önde gelen tedarikçisidir. Ürün ve hizmetleri örme, dokuma, keçe, tafting, taraklama ve dikiş alanlarını desteklemektedir.

Groz-Beckert, süreç açısından kritik tekstil hassas ekipmanlarının, endüstriyel kesim çözümlerinin geliştirilmesi, üretimi ve dağıtımında pazar lideri ve kompozit malzemeler için yüksek performanslı teknik elyaflardan üretilen tekstil yapım inşa ve destek güçlendirme çözümleri için çözüm sağlayıcı olan Groz-Beckert Grubu'nun bir bileşenidir. Grup, Groz-Beckert, TKM ve solidian şirketlerinden oluşuyor ve dünya çapında yaklaşık 9.500 çalışanıyla 2022'de 814 milyon Euro'luk satış gerçekleştirdi. Şirket, acenteleri, üretim ve satış şube ve ofisleri ile 150'den fazla ülkede aktif olarak faaliyet göstermektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.