FILO 9- 11 Temmuz tarihleri arasında Milano Unica'da

Etkinlik, iplik ve kumaş teklifleri söz konusu olduğunda uluslararası ölçütleri temsil eden iki Etkinlik arasındaki tedarik zinciri sinerjisini güçlendiriyor.

  04 Temmuz 2024 13:37 Perşembe
FILO 9- 11 Temmuz tarihleri arasında Milano Unica'da

Filo'dan Sorumlu Paolo Monfermoso'nun beyan ettiği gibi, "Filo'nun 39’ncu Milano Unica edisyonuna katılımı, tekstil-konfeksiyon endüstrisinin üretim sürecinin iki temel adımı arasındaki mevcut iş birliğinin yenilenmesini ve konsolidasyonunu temsil ediyor" –‘’Filo'nun tekliflendirdiği ipliklerin kalitesi, inovasyonu ve sürdürülebilirliği, Milano Unica'nın tekliflendirdiği kumaşlar olmadan giysilerin kalitesinden, inovasyonundan ve sürdürülebilirliğinden bahsetmek mümkün olmazdı. Filo ve Milano Unica arasındaki sinerji, özellikle yurt dışından gelen ve en ilişkili İtalyan fuarlarının tekliflendirdiği tekstil endüstrisi hakkında genel bir fikir edinebilen alıcılar için özellikle ilgi çekici.”

Filo, FiloFlow adlı sürdürülebilirlik projesine katılan firmaların ürünlerini teşhir ederek Milano Unica'da yer alacak. Öte yandan stil ve yaratıcı taslak, Gianni Bologna'nın 61’nci Filo edisyonu için gerçekleştirdiği 'Dialoghi Creativi' ilham yaratımlarıyla 'Ir-reality Show' videosu aracılığıyla sunulacak. Filo'ya tahsis edilen alan MUFamily'deki Trend Alanı, salon 3 içerisinde yer almaktadır.

Sizi karşılamak için sabırsızlanıyoruz!


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.