FESPA Global Print Expo 2023, 490 Uluslararası Katılımcıdan Oluşan Güçlü bir Kadroyu Ağırlayacak

FESPA Global Print Expo, European Sign Expo ve Kişiselleştirme Deneyimi 2023'e 490 katılımcı…

  16 Haziran 2023 09:49 Cuma
FESPA Global Print Expo 2023, 490 Uluslararası Katılımcıdan Oluşan Güçlü bir Kadroyu Ağırlayacak

FESPA Global Print Expo 2023 etkinliğine katılan şirketler arasında DP Solutions, eurolaser, INX, Lüscher Technologies, Marabu, SPS TechnoScreen, Vastex International ve Vivid Laminator Technologies yer alıyor. Ayrıca Aerolam Dekoratif, CarbonQuota, Duveholm Stallbacken, Magon, Newtown Packaging, Ronchini Massimo, Scandinavian Print Group, Toscana Systems ve XEIKON dahil olmak üzere 78 yeni katılımcı yer alıyor. FESPA Global Print Expo 2023 ziyaretçileri, etkinlik sponsorları Durst, Surfex, Brother, Mimaki, Hanglory ve HP'nin çözümlerini ve AGFA, Aeoon, Aleph, Canon, Epson, Fujifilm, HP, Kongsberg, Liyu, MHM, Sakurai, Swissqprint, Ricoh, Roland, ROQ ve Zünd olarak yer alırken onaylanmış otomasyon ve iş akışı yazılımı tedarikçileri arasında Caldera, efi, Enfocus BV, OneVision ve PrintFactory yer alır. Medya ve sarf malzemeleri sunan şirketler arasında Ahlstrom Munksjö, APA, Hexis, ImagePerfect/Berger Textiles, InkTec, Neschen, ORAFOL, Poli-Tape ve Sun Chemical da yer alıyor.

FESPA Evine Geri Dönüyor

FESPA etkinliğine ilişkin görüşlerini paylaşan FESPA Global Print Expo Başkanı Michael Ryan, “Son birkaç yıldır FESPA etkinliklerine katılamayan katılımcılar, yeniliklerini ve uzmanlıklarını ziyaretçilerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyor. Ve matbaacıların, birçok tedarikçinin ürünlerini tek bir yerde görerek işletmeleri için doğru yatırımları karşılaştırmalarına ve değerlendirmelerine yardımcı olmanın büyük fayda sağladığını biliyoruz. Bu yılki misyonumuz, matbaacılara ve tabelacılara değerli yeni bakış açıları kazandırmak. 2019'dan bu yana en güçlü FESPA katılımcı kadrosuyla, Mayıs ayında Münih'e gelen ziyaretçilerin üretim zorluklarını aşmak, yeni fırsatlara erişmek ve işlerinin geleceğini hayal etmek için ihtiyaç duydukları içgörü ve tavsiyeleri almak için en iyi yerde olacaklarını garanti edebiliriz” dedi. Etkinliğe ilişkin Durst CEO'su ve Ortak Sahibi Christoph Gamper ise şu yorumu yapıyor: "Son yıllarda daha hızlı üretime güçlü bir şekilde odaklanılırken, dijital baskı artık bloktaki yeni çocuk değil. Vurgu artık çeşitli dijital baskı uygulamalarında otomasyon, verimlilik ve genel olarak sürdürülebilir bir süreç üzerindedir. FESPA'nın bu yıl 'mahallemizde' olmasından memnuniyet duyuyoruz ve canlı bir başvuru alışverişi ve eşsiz görüşler, başarıları kutlama ve yeni bakış açılarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. En iyi fikirler diyalog içinde doğar ve FESPA ideal ortamı sunar.”

Geniş Katılımcı Portföyü

Avrupa'nın önde gelen tabela ve görsel iletişim fuarı olan European Sign Expo 2023 , FESPA Global Print Expo ile aynı yerde düzenlenecek. Platin Sponsor EFKA'nın desteğiyle etkinlik, önemli tabela profesyonellerini kanal yazısı, dijital tabela, boyutlu tabela, gravür ve gravür, ışıklı teşhirler, ev dışı medya, LED, dış mekan sistemleri, lazer kesiciler ve tabela araçlarında uzmanlaşmış şirketlerle bir araya getirecek. Antigro, Brother, Dreamscape, Infigo, Optimus, Printbox, Print & Logistics, Taopix ve XMPie gibi uzman tedarikçilerin ürünlerini ve çözümlerini sergilediği yepyeni Kişiselleştirme Deneyimi , ziyaretçilere kişiselleştirme hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı verecek.

Son iki yılda seyahat kısıtlamaları nedeniyle etkinliklere katılamayan 95 tedarikçi de dahil olmak üzere 490 katılımcı şirketin FESPA Global Print Expo, European Sign Expo ve Kişiselleştirme Deneyimi 2023'e katılacağı şimdiden onaylandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.