FESPA 2024 Baskı, Tabela, Kişiselleştirme ve Spor Giyim Alanlarında Yeni Fırsatları Duyuracak

SporGiyim Pro’nun resmi açılışı, FESPA Küresel Baskı Etkinliği, Avrupalı Tabela Etkinliği ve Kişiselleştirme Deneyimi 2024 ile birlikte gerçekleştirilecek.

  31 Ekim 2023 15:59 Salı
FESPA 2024 Baskı, Tabela, Kişiselleştirme ve Spor Giyim Alanlarında Yeni Fırsatları Duyuracak

FESPA Küresel Baskı Etkinliği, Avrupalı Tabela Etkinliği, Kişiselleştirme Deneyimi ve SporGiyim Pro’nun resmi açılışı, 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Hollanda'nın Amsterdam kentindeki RAI Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Eş mekânlı düzenlenen etkinliklerde özelleştirilmiş baskı, tabela yapımı, kişiselleştirme ve ayrıca spor ve gündelik giysi üretimine yönelik bir dizi çözüm sergilenecek.

Amsterdam RAI, hem FESPA ziyaretçisi hem de katılımcı topluluğu arasında popüler bir mekandır ve 2006, 2009, 2016 ve 2021 yıllarında başarılı FESPA sergilerine ev sahipliği yapmıştır. Yerel Amsterdam Schipol havaalanı, direkt uçuşlarla 310'dan fazla destinasyona hizmet vermektedir ve şehir, uygun fiyatlı yerel ulaşım ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.

FESPA Küresel Baskı Etkinliği Başkanı Michael Ryan şöyle açıklıyor: “Bu yıl, ziyaretçileri 'Yeni Perspektifler'i keşfetmeye teşvik ettiğimiz 2023 etkinliklerinden doğal bir ilerlemeyi temsil eden bir dizi yeni etkinlik alt başlığını tanıtıyoruz. FESPA 2024 alt başlıkları; FESPA Küresel Baskı Etkinliği’nde 'Duyurulan Fırsatlar'; Avrupalı Tabela Etkinliği’nde 'Fırsatlar Aydınlatıldı'; SporGiyim Pro'da 'Fırsatlar Yaratıldı'; ve Kişiselleştirme Deneyimi'ndeki 'Yeniden Tasarlanan Fırsatlar', her zaman öğrenilecek yeni bir şeyler olduğunu ve ziyaretçilerimizin aktif olduğu sektörlerin genellikle düşündüklerinden nasıl daha geniş olduğunu vurguluyor.”

Michael şöyle devam ediyor: “Sürekli gelişen özelleştirilmiş baskı endüstrimizde olanaklar ve fırsatlar sonsuzdur ve en yeni, yenilikçi çözümlerini öne çıkarmak için bir dizi tedarikçiyi ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. Amsterdam'daki küresel topluluğumuza yeni büyüme fırsatlarını sergilemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

FESPA Küresel Baskı Etkinliği, Avrupalı Tabela Etkinliği, Kişiselleştirme Deneyimi ve SporGiyim Pro 2024 ziyaretçileri, aralarında AGFA, Antalis, DGI/d.gen, EFI, Elitron, Kongsberg, LIYU, Mimaki, Orafol, Sun Chemical ve swissQprint 'in de bulunduğu onaylanmış katılımcıların bir dizi teknolojisini, medyasını ve sarf malzemelerini görecek. Onaylanan tekstil tedarikçileri arasında MHM, Monti Antonio, MS Printing/JK Group ve ROQ'nun yanı sıra ilk kez bir FESPA etkinliğine katılmayı seçen iki yeni nakış tedarikçisi Tajima ve Ricoma yer alıyor.

Konferans Programı

2024 etkinlikleri yine bir eğitim konferansına ev sahipliği yapacak. Birinci gün, kişiselleştirmenin ticari değeri hakkında sektör uzmanlarından eğitim içeriği sunan Kişiselleştirme Deneyimi’ne ayrılacak. 20 Mart 2024'teki ilk günde konuşmacılar, yeni hedef kitlelerin ilgisini çekmek için kişiselleştirmenin nasıl kullanılabileceği, 2024'teki kişiselleştirme trendleri ve yapay zekânın kişiselleştirmedeki rolü gibi ana başlıkları ele alacak. SporGiyim Pro ile uyumlu konferansın ikinci günü (21 Mart 2024), en son trendler, en güncel yenilikler ve döngüsel tasarım gibi başlıkları ele alarak spor ve gündelik giysi üretimi ve dekorasyonundaki fırsatlara odaklanacak. Konuşmacıların tam sıralı listesi etkinliğe yaklaştıkça onaylanacak.

Eğitici Gösterim Programı

Kişiselleştirme Deneyimi ve SporGiyim Pro'nun bir parçası olarak, bir dizi kişiselleştirilmiş baskılı spor giyim ve atletik giyim ürünlerini sergileyen Personalise Make Wear gösterimi yer alacak. Ziyaretçilere, spor giyim giysi makyajı ve sporla ilgili ürünlerin kişiselleştirilmesi için en son teknolojilerin uzman rehberliğinde uçtan uca üretim turlarına katılma fırsatı sunan Personalize Make Wear, aynı zamanda çığır açan teknolojilere ve süreçlere odaklanan şömine başı sohbetlerine de yer verecek.

Sürdürülebilirlik Spotu malzeme vitrini, 2024 etkinliğine geri dönecek ve ziyaretçilere sürdürülebilir malzeme alternatifleri hakkında daha fazla bilgi edinme ve çevresel performanslarını ve kimlik bilgilerini nasıl geliştirebileceklerine ilişkin fırsatlar sağlayacak.

Dünya Sarım Uzmanları da geri döndü. İlk iki gün boyunca Avrupalı araç kaplamacılar Sarım Uzmanları Avrupa 2024 unvanı için yarışacak, ardından bölgesel kaplama uzmanlarının ‘Dünya Sarım Uzmanları 2024' unvanı için kıyasıya yarışacağı aksiyon dolu bir final serisi takip edecek. Ziyaretçiler yarışma boyunca sektör uzmanlarının canlı gösterimlerinden de yararlanabilecek.

FESPA Küresel Baskı Etkinliği, Avrupalı Tabela Etkinliği, Kişiselleştirme Deneyimi ve SporGiyim Pro'ya özel web siteleri artık http://www.fespaglobalprintexpo.com ve http://www.europeansignexpo.com ve www.personalisationexperience.com ve https://www.sportswearpro.com adresinde çevrimiçi formatında katılımcılara ve ziyaretçilere pratik bilgiler sağlıyor. Etkinlikler için kayıtlar Aralık ayının başında açılacak ve ziyaretçiler dört etkinliğe de 25 € karşılığında süper erken kayıt biletlerinden yararlanabilecekler.

FESPA Hakkında

1962'de kurulan FESPA serigrafi baskı, dijital baskı ve tekstil baskı topluluğu için küresel bir Dernekler federasyonudur. FESPA'nın ikili amacı serigrafi baskı ve dijital görüntülemeyi teşvik etmek ve serigrafi ve dijital baskı hakkındaki bilgi birikimini dünyanın her tarafından üyeleriyle paylaşarak işlerini büyütmelerine ve hızla büyüyen endüstrilerindeki en son gelişmeleri öğrenmelerine yardımcı olmaktır.

FESPA Amaca Dönük Kârlılık

Amaca Dönük Kârlılık, FESPA'nın uluslararası yeniden yatırım programıdır ve FESPA etkinliklerinden elde edilen geliri, eğitim, ilham, genişleme ve bağlantı olmak üzere dört temel sütun aracılığıyla sürdürülebilir ve kârlı bir büyümeye ulaşmak amacıyla küresel özel baskı topluluğunu desteklemek için kullanır. Program, gelişmekte olan pazarlarda tabandan gelen projeleri desteklemeye ek olarak ayrıca pazar araştırması, seminerler, zirveler, kongreler, eğitim kılavuzları ve gösterimler de dâhil olmak üzere dünya çapındaki baskıcılar için yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunar. Daha fazla bilgi için www.fespa.com/profit-for-purpose web sitesini ziyaret edin.

Yaklaşan FESPA Etkinlikleri Şunları İçerir

-FESPA Avrasya 2023, 23 – 26 Kasım 2023, IFM -İstanbul Fuar Merkezi, İstanbul, Türkiye

-FESPA Orta Doğu 2024, 29 – 31 Ocak 2024, DEC, Dubai, BAE

-FESPA Brezilya 2024, 11 – 14 Mart 2024, Etkinlik Merkezi Norte, São Paulo, Brezilya

-FESPA Küresel Baskı Etkinliği 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

-Avrupalı Tabela Etkinliği 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

-Kişiselleştirme Deneyimi 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

-SporGiyim Pro 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

-FESPA Meksika 2024, 26 – 28 Eylül 2024, Centro Citibanamex, Mexico City


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.