Domotex 2025 Halılar & Kilimler Edisyonu: Kompakt ve Verimli

Ocak 2026'da ve bu tarihten sonraki takip eden her çift sayılı yılda, sektörün dünya çapındaki lider ticaret fuarı olan Domotex, uluslararası zemin ve yer kaplamaları topluluğunu Almanya'nın Hannover kentinde bir araya getirecek.

  17 Ekim 2024 08:54 Perşembe
Domotex 2025 Halılar & Kilimler Edisyonu: Kompakt ve Verimli

Gelecek yılın Ocak ayında Domotex yeni bir iki yıllık döngüyü harekete geçirecek: 2025'ten itibaren Halılar & Kilimler Edisyonu, tüm tek sayılı yıllarda Hannover Etkinlik Alanı'nda halı dünyası için merkezi bir buluşma noktası olacak. 2026'da tüm çift yıllarda olduğu gibi Domotex bir kez daha tüm uluslararası zemin ve yer kaplamaları sektörünü tek çatı altında bir araya getirecek.

'Gerçek Bağlantılar. Tasarımda Mükemmellik' ana temasının ardından, dünyanın dört bir yanından katılımcılar 16-19 Ocak 2025 tarihleri ​​arasında Hannover Etkinlik Alanı'nda yeniliklerini sergileyecek. Domotex Etkinliklerinin dünya çapındaki Küresel Direktörü Sonia Wedell-Castellano, "Bizim için tamamen endüstrinin taleplerine odaklanmak önemliydi" dedi ve ekledi, "En elit katılımcılarımız ve pazarla yakın istişare halinde, Halılar & Kilimler Edisyonunu olabildiğince kompakt ve verimli hale getirmek için bir strateji geliştirdik. Bu amaçla şu ana dek, destek programımızı adapte ettik ve yeni özel formatlar ve iş ağı fırsatları planladık. Amacımız, tüm katılımcılara mümkün olan en büyük faydayı elde edebilecekleri odaklanmış ve üretken bir gösteri sunmaktır."

Antika koleksiyoncu ürünleri ve zamansız el yapımı klasiklere ek olarak, ürün yelpazesi çağdaş tasarımlarda yüksek kaliteli düğümlü ürünlerin yanı sıra geniş bir modern makine dokuma seçimi yelpazesi içerecektir.

Halılar & Kilimler Edisyonu Benzersiz Tasarımlar ve İlham Verici Canlı Konuşmalar Gösterimliyor

2. Salonda, ziyaretçiler ziyaretlerini değerli kılacak benzersiz tasarımlar ve heyecan verici canlı konuşmalar bekleyebilirler. Ocak ayında, Halı Tasarım Ödülleri (CDA) 20’nci yıl dönümünü kutluyor. CDA alanının bir parçası, heyecan verici 'Domotex on Stage' olacak. İç mekân mimari ve tasarım, üretim ve perakende dünyasından konuşmacılarla, konferans programı sektörün gelecekteki sorunlarına bütünsel bir bakış açısı sunuyor.

3. Salon'daki yeni 'Trend Café'de ziyaretçiler, yarının iç mekân döşeme trendlerini tek bir merkezi konumda deneyimleyebilir ve sürdürülebilir ürünler hakkında bilgi edinebilirler. Entegre kahve barı ve dinlenme alanıyla özel sergi, aynı zamanda fuar boyunca yeni ve mevcut iş bağlantılarıyla bir araya gelip sektördeki son gelişmeleri tartışmak için ideal bir mekândır.

Domotex 2026 Beklentisi de Artıyor

Deutsche Messe AG, etkinliğin sıklığını ayarlayarak, birkaç yıldır dile getirilen zemin ve yer kaplamaları sektöründen gelen iki yıllık bir döngüye yönelik güçlü talebe yanıt veriyor. Deutsche Messe AG, bu stratejik karara son derece olumlu bir yanıt verdiğini bildiriyor. El yapımı oryantal halılardan ve kaliteli parke yer kaplamalarından dokuma makinelerine ve kurulum teknolojisine: Ocak 2026'da ve bu tarihten sonraki takip eden her çift sayılı yılda, sektörün dünya çapındaki lider ticaret fuarı olan Domotex, uluslararası zemin ve yer kaplamaları topluluğunu Almanya'nın Hannover kentinde bir araya getirecek.

Schlau Heimtex Einkaufs GmbH'de Duvar, Zemin Yer Kaplamaları ve Aletler Kategori Yönetimi Başkanı Stephanie Huesmann bu kararı memnuniyetle karşılıyor ve herkesi tekrar Hannover'de görmeyi dört gözle bekliyor; "Yıllardır, Hannover'deki Domotex bizim için yılın başında olmazsa olmazdı. Birçok önemli tedarikçiyle tanıştığımız, yeni iş ilişkileri kurduğumuz, trendleri ve ürünleri keşfettiğimiz ve geleceğin halı ve yer kaplamaları temalarına dair kapsamlı bir genel bakış elde ettiğimiz yer burası- hepsi tek bir yerde! Fuarın konseptini değişken bir odakla uyarlayarak, daha da iyi bir hedef-kitle odaklı değerden yararlanmayı bekliyoruz."

Domotex Worldwide Hakkında

Domotex Orta Doğu (22-24 Nisan 2025, Dubai), Türkiye dâhil Orta Doğu bölgesi için uluslararası halı, zemin ve yer kaplamaları etkinliğidir. Etkinlik, Deutsche Messe AG Hannover'e aittir ve Dubai Dünya Ticaret Merkezi tarafından düzenlenmektedir.

Domotex Asya/CHINAFLOOR (26-28 Mayıs 2025, Şanghay), Asya-Pasifik bölgesinin en büyük uluslararası zemin ve yer kaplamaları fuarıdır. Fuar Globus Etkinlikleri, Hannover Milano Fuarları Şanghay (Deutsche Messe ve Fiera Milano'nun bağlı ofisi) ve Build Your Dream tarafından ortaklaşa düzenleniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.