Berger Tekstil, FESPA’da Mimari Yelpazesini Sergileyecek

Yeni konfeksiyon ve tekstil tabela ürünleri, hazır giyim ve görsel iletişim için seçeneklerini genişletiyor.

  19 Haziran 2023 08:48 Pazartesi
Berger Tekstil, FESPA’da Mimari Yelpazesini Sergileyecek

Geniş format dijital baskı, iç dekor ve konfeksiyon alanında lider bir uzman tekstil tedarikçisi olan Berger Tekstil, yeni 'Mimarlık' ürün portföyünü FESPA Küresel Baskı Etkinliği 2023'te (Messe Münih, 23-26 Mayıs) piyasaya sürecek ve tekstil tabela, ev ve moda için kurulu tekstil çeşitlerine iç mimari uygulamalar için yüksek performanslı fonksiyonel tekstiller seçimi ekliyor.

Müşteriler için yeni Mimarlık Teklifi, iki Yenilikçi Ürünle Piyasaya Sürülecek

Shift, çok çeşitli ortamlarda mutfak veya hayvan kokuları ve sigara dumanı gibi kokuları emmek ve nötralize etmek ve ayrıca formaldehiti yakalamak ve nötralize etmek için özel olarak mühendislik çalışması yapılmış, yazdırılabilir, benzersiz bir koku kontrol tekstilidir. 250gsm, 470µ polyester, Shift teşhir çerçeve sistemlerinde, afişlerde ve iç panellerde kullanılabilir ve doğrudan veya boya süblimasyon baskı kullanarak özelleştirme seçeneğiyle kurumsal, konaklama ve ev içi mekanlarında kullanıma uygun hale gelir.

Özel Kullanım Alanları

Emici, şirket ofislerinden eğlence ve konaklama alanlarına kadar çeşitli ortamlarda akustiği iyileştirmek için tasarlanmış iki farklı gürültü-emici malzeme sunar. Emici 009, geri dönüştürülmüş plastik şişelerden elde edilen %100 rPET elyafından yapılmış bir iğneli keçedir. Kumaş, birçok mimari uygulamada alüminyum çerçevelerde veya plastik profillerde kullanılabilir. Emici 050, çerçeveler ve iç gömülü yapılar için son teknoloji bir ses emicidir. Her iki malzeme de, gürültü emilimi için etkili ancak görsel olarak sempatik bir çözümün gerekli olduğu çok geniş çeşitlilikte mimari yapılar için uygundur.

''Fonksiyonel Tekstillere Yönelik Talebi Görüyoruz''

Berger Tekstil CEO'su Alessandro Lanfranconi konuya ilişkin, “İç dekorasyon pazarına uzun süredir tekstil sağlayıcısı olarak, mimari segmentteki müşterilerimiz için çok önemli büyüme fırsatlarını ve tasarımcıların ve yükleyicilerin zorlayıcı alanlarda pratik zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olan fonksiyonel tekstillere yönelik tırmanışta olan talebi ilk elden görebiliyoruz. Bu ilk Mimarlık ürünleriyle, mevcut ve yeni müşterilerimize, teknik kumaşların, iç mekan estetiğine saygı duyarak ve hatta onu geliştirirken, çeşitli ortamlardaki gürültü ve koku sorunlarına nasıl yüksek kalite çözümler sunabileceğini göstereceğiz” dedi.

Berger Tekstil ayrıca FESPA Küresel Baskı Etkinliği’nde Ev & Moda portföyünü genişleterek yeni hazır giyim kumaşlarını tanıtacak. Çok çeşitli özelleştirilmiş baskılı giysiler ve aksesuarlar için tasarlanan tekli jarseler, pigment baskı için ön uygulamalı veya ön uygulamasız olarak temin edilebilen ve OEKO-TEX® ve GOTS sertifikalı tekstillerdir.

FESPA 2023'te Berger Tekstil standını ziyaret eden tabela ve görsel iletişim müşterileri ayrıca iki yeni Tekstil Tabela malzemesini keşfedecekler. Ay, mükemmel görüntü çözünürlüğü kalitesini korurken iyi bir opaklık seviyesiyle birlikte ağırlık (330 gsm) ve yumuşaklık değerli kombinasyonunu sunan yeni bir gri sırtlı polyester tekstildir. Çekici görünümü ve hissi, iyi esnekliği ve doğrudan ve transfer süblimasyonlu basılabilirliği ile Ay, çerçeve sistemleri, afişler, sergi duvarları, arka planlar ve pop-up'lar için kullanışlı, opak bir teşhir tekstiline ihtiyaç duyan müşteriler için ideal bir seçim sunar.

İkon, boya süblimasyonu ile baskı yapan müşteriler için yaratılmış benzersiz yeni %100 pamuk kanvastır. Kumaş, çerçeveli kanvaslar, güzel sanatlar ve fotoğraf baskıları, POS ve dekoratif grafikler gibi daha tipik uygulamalara ek olarak, minderler gibi ev dekor ürünleri için mükemmel kılan yumuşak dokunuşuyla, olağan polyester seçeneklerine çekici bir alternatiftir.

''Yenilikçi Ürünler Yeni Fikirler''

Alessandro Lanfranconi özetle şunları paylaştı; "Salgın, müşterilerimizin hizmet verdiği neredeyse her pazar segmentini salladı, bu nedenle, Berger Tekstil’e güvenilir bir ortak olarak bakıyorlar, onlara çeşitlendirmelerine ve büyümelerine yardımcı olabilecek yenilikçi ürünler sunarken aynı zamanda bu malzemelerle etkin bir şekilde çalışmaları için ihtiyaç duydukları uzman teknik ve uygulama desteğini sağlar. FESPA'da sergilenecek altı yeni ürünle, tekstil baskıcılarını ve yükleyicilerini yeni fikirlerle ve onları gerçek işe dönüştürmek için ihtiyaç duydukları performans tekstilleriyle motive etmeye hazırız."

Berger Tekstil, FESPA Küresel Baskı Etkinliği 2023'te, tabela yapımcıları ve grafik üreticileri için güvenilir, kaliteli yazdırılabilir ve renkli kendinden yapışkanlı malzeme ve araçlar seçimi sunan kardeş Spandex Group markası ImagePerfect™ ile birlikte sergileniyor.

Berger Tekstil Hakkında

Berger Tekstil, küresel bir satış ortakları ağı aracılığıyla dünya çapında satılan Tekstil Tabela, Ev & Moda ve Mimari için kapsamlı ve büyüyen bir ürün yelpazesi ile dijital olarak yazdırılabilir tekstil ve aksesuarların uzman bir tedarikçisidir. Berger Tekstil, 170 yıllık deneyimiyle bugün, pazar lideri Samba® markasından en son sürdürülebilir çözümlere kadar dijital baskı dünyasının en yenilikçi tekstil tedarikçisi olmayı hedefliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.