2024 World of Wipes® Uluslararası Konferansı Gerçekleştirildi

Rockline Industries World of Wipes İnovasyon Ödülü®'nü Kazandı.

  14 Ağustos 2024 08:07 Çarşamba
2024 World of Wipes® Uluslararası Konferansı Gerçekleştirildi

Nonwoven Kumaşlar Endüstrisi Birliği INDA, tedarik zincirindeki mendil liderlerinin yeni bağlantılar, zekâ, sürdürülebilirlik stratejileri ve iş için 17-20 Haziran'da Minneapolis, Minnesota'da World of Wipes® (WOW) Uluslararası Konferansında bir araya geldiğini duyurdu.

World of Wipes İnovasyon Ödülü®'nün kazananı, Glycine Amino Asit Kompleksi İçeren Yüz Bakım Mendiliyle Rockline Industries oldu. Bu yeni Cilt Bakım Mendili, iki orta zincirli glycine, bir fosfolipit ve özel glikol bileşenlerinin bir karışımından oluşan benzersiz çok işlevli bir kompleks içerir; bu da çok sayıda cilt bakımı faydası sağlamanın yanı sıra nonwoven kumaşlar için benzersiz bir koruma sistemi sağlar. Cilt Bakım Mendili, yaşlanma karşıtı savının yanı sıra kanıtlanmış gelişmiş cilt pürüzsüzlüğü, elastikiyet ve hidrasyon sağlar. Bu yenilik, bu benzersiz glycine bileşenlerini Cilt Bakım Mendili formülasyonunda kullanan ilk buluşlardan biridir.

Ödül Taktimi Yapıldı

INDA, özel bir takdirle, Kimberly-Clark Corporation (emekli) Teknik Lideri David Powling'e 2024 Yaşam Boyu Hizmet Ödülünü ve Southeast Nonwovens Inc. Araştırma & Geliştirme & Yeni İş Direktörü Paul Latten'e 2024 Yaşam Boyu Teknik Başarı Ödülünü takdim etti. INDA hem Powling hem de Latten'i nonwoven kumaşlar endüstrisine onlarca yıllık katkılarından ve INDA'nın güçlü savunucularından olmalarından dolayı onurlandırmaktan mutluluk duyuyor.

Crown Abbey, LLC İcra Kurulu Başkanı Heidi Beatty ve Crown Abbey, LLC Danışmanı Ph.D. Paul Davies tarafından yönetilen 1,5 günlük WIPES Akademisi, 17-18 Haziran'daki WOW Konferansı öncesinde gerçekleşti. Bu kurs ıslak mendil yapımının ve içeriklerinin temellerine odaklandı. Katılımcılar başarılı bir ürünü piyasaya sürmek için nonwoven kumaşları, losyonları ve ambalajları nasıl bir araya getireceklerini öğrendiler.

WOW, konferans programındaki premium içeriğe ek olarak dört konferans öncesi ağ içerikli bilgi oturumu (kayıtların tüm konferans katılımcılarınca ulaşılabilir olduğu), masa üstü sergiler, Yıldırım Konuşmaları, Cilt Bakımı Formülasyon Atölyesi 101 ve mendil endüstrisine yeni katılımcılar için bir mentorluk programı içeriyordu.

INDA Hakkında

Nonwoven Kumaş Endüstrisi Derneği olan INDA, küresel ticarette nonwoven/mühendislik kumaşlar sektöründeki yüzlerce üye firmaya hizmet vermektedir. 1968'den beri INDA etkinlikleri üyelerin bağlantı kurmasına, öğrenmesine, yenilik yapmasına ve işlerini geliştirmesine yardımcı oluyor. INDA eğitim kursları, pazar verileri, test yöntemleri, danışmanlık ve konu savunuculuğu, üyelerin iş stratejilerini daha iyi planlamak ve yürütmek için ihtiyaç duydukları bilgileri sağlayarak başarılı olmalarına yardımcı olur. INDA Media, INDA'nın işletmeler arası yayıncılık koludur ve uygulama ortamlarını optimize etmek için fiberler, filamentler ve filtreleme sistemleri kullanan engin bir profesyonel iş ağına ulaşan International Fiber Journal ve International Filtration News'in yayıncısıdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.