Trützschler Hizmetleri Dijitalleşiyor

Kişiselleştirilmiş konfigürasyonlardan veri analizine ve üretim süreçlerinin gerçek zamanlı optimizasyonuna kadar, iplik üretim süreçlerinizi desteklemek için Dijital Start-Up'a güvenebilirsiniz.

  29 Temmuz 2024 08:56 Pazartesi
Trützschler Hizmetleri Dijitalleşiyor

Çözümden çok sorun yaratan dijital teknolojinin acısını herkes hissetmiştir – ancak yeni hizmetimiz bunun sizin başınıza gelmeyeceğini temin edecektir. Dijital Start-Up, müşterilerimizin Trützschler'in dijital çözümlerinden maksimum değer elde etmesine yardımcı olan özel bir hizmettir.

Sanal Uzaya Dalış

Trützschler'in teknik servis uzmanları her gün dünya çapındaki müşterileri ziyaret ediyor. Brezilya'ya, Hindistan'a, Türkiye'ye, ABD'ye seyahat ediyoruz... ve şimdi listeye bir lokasyon daha ekliyoruz: Sanal Uzay. Trützschler Hizmetleri ekibimiz, iplik üretimine yönelik dijital çözümlerimizin tüm faydalarını hissetmenizi sağlamak için sizinle iş birliği içinde çalışır.

Dijital Start-Up: Yeni ve Özel Bir Hizmet

Artık yeni kurulum yaptıran tüm müşterilerimiz yeni hizmetimize de erişebilecek: Dijital Start-Up. Bu kapsamlı işe hazırlık programı, İlk Günden itibaren hızlı kazanımlar sağlar ve uzun yıllar boyunca en üst düzey performansa ulaşmanıza yardımcı olur. Şunları sunar:

-My Mill, Training, Shop ve çok daha fazlasını içeren hepsi bir arada platformumuz My Trützschler için Rehberli İşe Hazırlık.

-Tüm makine ve hizmetler için Yerinde Eğitim.

-Çevrimiçi ve yerinde rehberlik, eğitim ve sorun gidermeyi birleştiren Dijital Denetimler.

Dijital denetimler sırasında, Trützschler'in teknik uzmanları, fabrika izleme sistemimiz My Mill'den gelen belirli gerçek zamanlı verilere dayanarak her müşterinin ekibine rehberlik ediyor ve eğitim veriyor. Bu şekilde yakın çalışarak, fabrikanızı her zamankinden daha hızlı bir şekilde % 100 performansa ulaştırabilir, aynı zamanda benzersiz süreçlerinize kendi başınıza nasıl ince ayar yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Sorunları hızlı bir şekilde çözmenize ve istikrarlı iplik kalitesine ulaşmanıza yardımcı olmak için çevrimiçi destek her zaman mevcuttur.

Her Yerde Seninle

My Trützschler platformu tüm dijital çözümleri takip etmenin en iyi yolunu sunuyor. My Mill, Training, Shop ve My Wires gibi dijital hizmetlerden temel bakış açılarıyla dijital Trützschler dünyanıza kesintisiz erişim sağlar. My Identity aracı, herhangi bir cihazdan, herhangi bir yerden güvenli erişim sağlar – tek oturum açma kimlik doğrulamasıyla size zaman kazandırır. Dijital Trützschler dünyası sürekli büyüyor. My Trützschler'de en yeni aplikasyonlar ve hizmetler hakkında bilgi edinin.

-Her yerde ve her zaman güncel kalın.

-Parçaları ve bileşenleri çevrimiçi olarak hızlı ve kolay bir şekilde sipariş edin (My Shop).

-Çevrimiçi eğitim faaliyetleriyle çalışanlarınızın becerilerini artırın. (My Training).

-Fabrikanızın performansını iyileştirme noktasında uzman bilgi birikimi desteği. (My Mill).

Trützschler Hakkında

Trützschler Grubu SE, merkezi Mönchengladbach, Almanya'da bulunan bir Alman tekstil makineleri üreticisidir. Şirket dört iş birimine ayrılmıştır: İplik Eğirme, Nonwoven Kumaşlar, Sentetik Elyaflar ve Tarak Garnitürleri. Trützschler makineleri, kurulumları ve aksesuarları dünya çapında on lokasyonda üretilmekte ve geliştirilmektedir. Buna Almanya'daki (Dülmen, Egelsbach, Mönchengladbach, Neubulach) dört fabrikanın yanı sıra Çin (Jiaxing ve Şanghay), Hindistan (Ahmedabad), ABD (Charlotte), Brezilya (Curitiba) ve İsviçre'deki (Winterthur) tesisler dâhildir. Türkiye, Meksika, Özbekistan ve Vietnam'daki hizmet firmaları ve Pakistan, Bangladeş ve Endonezya'daki servis merkezleri, tekstil işleme endüstrisi için kilit bölgelerde müşteriye yakınlık sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.