TC 30i: Müşterileri Kararlı Verilerle İkna Etmek

Trützschler'in yeni nesil taraklama makinesi Ocak 2024'te pazara girdi – ve şu anda dünya çapındaki tekstil endüstrisindeki iplik üreticilerini ikna ediyor.

  17 Eylül 2024 08:35 Salı
TC 30i: Müşterileri Kararlı Verilerle İkna Etmek

Makineler, Türkiye'deki ve diğer ülkelerdeki müşterilerle yapılan testlerde sıra dışı veriler deneyimledi. Enerji tüketimini %-18'e kadar azaltırken %40'a kadar daha yüksek üretkenliğe ulaştı.

Daha Yüksek Verimlilik, Daha Az Enerji Tüketimi

Mayfil Tekstil, Türk tekstil sektörünün tekstüre iplik üretiminde lider firmasıdır. Merkezi Nilüfer/Bursa'dadır. 2005 yılında kurulan şirket, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hızla büyümüştür. Mayfil, 2022 yılında günde 35 tona kadar üretim yapabilen modern bir vortex hava jetli iplik eğirme tesisine yatırım yaptı. Şirket, Mayfil'in iddialı büyüme planlarına doğru ilerlemeyi yönlendirme potansiyelini keşfetmek için sentetik elyaflara yönelik TC 30i'yi yakından inceleme konusunda istekliydi. Mayfil Tekstil Şubat 2024'te TC 30i ile testler gerçekleştirdi. Yeni nesil taraklama makinesi, Mayfil'in mevcut ölçütlere uygun olarak ürettiği 95 kg/saat'ten %40 daha yüksek olan 140 kg/saatlik dilimde viskon üretti. Yeni taraklama makinesi enerji tüketimini de %18 oranında azalttı. Bu verilere dayanarak, Mayfil daha fazla TC 30i taraklama makinesi satın alıyor.

Sonuçlar Onaylandı

İnegöl Bursa'da bulunan Göl İplik Şeremet Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., karışımlı melanj ipliklerde uzmanlaşarak, yüksek kaliteli ürün yelpazesi sunan üç fabrika işletmektedir. Göl İplik'in yaklaşık 40 yıllık başarısının temelinde modern ekipmanlara yapılan yatırımlar ve portföyünü genişleten öncü yeni ürünler yer almaktadır. Göl İplik ayrıca 2024'ün başlarında TC 30i'yi sentetik elyaflara yönelik olarak test etti. Trützschler'in bu müşterisi, zorlu viskon denemeleri sırasında TC 30i'yi yakından inceledi. TC 30i, %15 daha az güç tüketirken aynı kalite seviyesinde %40 daha yüksek üretkenlik oranına ulaştı. Göl İplik artık TC 30i'yi gelecekteki yatırım stratejisine dâhil etmeyi planlıyor.

Umut Vadeden Geribildirim

TC 30i, tekstil endüstrisinde hâlâ yeni bir makinedir –ancak dünya çapındaki iplik eğirme işletmeleri onun akıllı özelliklerini ve işlevlerini kapsayan bir yelpazeyi deneyimledikçe itibarı hızla artmaktadır. Üretkenliğe, kaliteye ve kaynak verimliliğine olan katkıları ikna edicidir. Artık dünya çapında giderek daha fazla şirket TC 30i makinemizi sipariş ediyor. Dünya çapında daha fazla müşteriyi ikna etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

TC 30i'nin Avantajları:

1) Her türlü ham maddeden en iyi kalite: %35 daha fazla aktif şapka, piyasadaki en uzun tarama uzunluğu ve T-GO otomatik tarama aralığı optimize edici sayesinde yüksek düzeyde üretkenlik ve iplik kalitesi.

2) Operatörden bağımsız performans: T-GO ile tarama aralığının otomatik, gerçek zamanlı optimizasyonu sayesinde manuel operatörlere bağımlı kalmadan tutarlı veriler.

3) Katma değerli atık yönetimi: Yenilikçi atık emme sistemi, farklı türdeki atıkları toplar ve ayırır.  Taraklama atıklarının %50'den fazlası yeniden kullanılabilir veya cazip bir fiyata üçüncü şahıslara satılabilir.

Trützschler Hakkında

Trützschler Grubu SE, merkezi Mönchengladbach, Almanya'da bulunan bir Alman tekstil makineleri üreticisidir. Şirket dört iş birimine ayrılmıştır: İplik Eğirme, Nonwoven Kumaşlar ve Tarak Garnitürleri. Trützschler makineleri, kurulumları ve aksesuarları dünya çapında dokuz lokasyonda üretilmekte ve geliştirilmektedir. Buna Almanya'daki (Dülmen, Egelsbach, Mönchengladbach, Neubulach) dört fabrikanın yanı sıra Çin (Jiaxing ve Şanghay), Hindistan (Ahmedabad), ABD (Charlotte), Brezilya (Curitiba)’daki tesisler dâhildir. Türkiye, Meksika, Özbekistan ve Vietnam'daki hizmet firmaları ve Pakistan, Bangladeş ve Endonezya'daki servis merkezleri, tekstil işleme endüstrisi için kilit bölgelerde müşteriye yakınlık sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.