Savio Sarım ve Hava-Jetli Eğirme Yenilikleri Itma 2023'te

En yeni otomatik sarıcı Proxima Smartconer® ve hava jetli eğirme makinası LYBRA Smartspinner®, Itma fuarında tanıtılacak.

  12 Temmuz 2023 08:30 Çarşamba
Savio Sarım ve Hava-Jetli Eğirme Yenilikleri Itma 2023'te

Savio, Itma Milan 2023'te sarım ve hava jetli eğirme için iki yeni makineyi piyasaya sürüyor: Proxima Smartconer® ve Lybra Smartspinner®. Bu iki makine, Savio Ar-GE ekibinin son 4 yıldaki taahhüdünün sonucudur. Savio'nun yenilikçi teknolojiye olan bağlılığını ve endüstrideki güçlü ortaklıklarını kanıtlıyor.

Sonraki Durak: Proxima Smartconer®

Yeni sarım makinesi Proxima Smartconer®, Savio otomatik sarımda standartları belirliyor. Proxima adını Smartconer® ile birleştirdik: Bağlanabilirlik, Endüstri 4.0 ve Endüstriyel Nesnelerin İnterneti taleplerine mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilen yüksek teknoloji ürünü sarım makinesi anlamına gelir.

Yenilikler sayesinde iplikçiler, müşterinin rekabet avantajı için ana faydalara güçlü bir şekilde odaklanan bir tasarım sayesinde yüksek teknoloji yetkinliklerine sahip bir makineye sahip olacak: yüksek üretkenlik, düşük enerji tüketimi, birinci sınıf iplik kalitesi, otomasyon ve veri bağlantısı.

Proxima Smartconer®, bir sarım makinesinin optimum kullanımında müşteri ihtiyaçlarına en ana öncelik verilerek tasarlanmıştır.

Daha hızlı çalışmayı sağlayan, manuel ve tekrarlayan görevleri azaltan ekipmana yatırım yapmak, hem verimliliği hem de genel üretkenliği artırabilir. Aynı durum, ihtiyaç duyulandan daha fazlasını, daha hızlı, daha güvenli ve daha iyi kaliteliyle ancak daha az atık, daha az bakım ve daha az kaynak kullanımı ile yapan yeni bir ekipman için de geçerlidir.

Savio'daki ekip, lider müşteri hizmetleri, yanıt süresi ve teknik uzmanlık ile iplik işletmesinin büyümesi için tekstil çözümleri sağlama konusunda kararlıdır.

Farklı Eğiriyoruz: LYBRA Smartspinner®

Çok yönlü ve akıllı bir makine ile farklı eğiriyoruz: Savio'nun yeni hava jetli eğirme makinesi Lybra Smartspinner®, müşterilerimize tekstil üretiminin belirli uygulamalarında hizmet etmek için orijinal bir eğirme teknolojisi ile geliştirildi: örme, ev tekstili, güneşlikler.

Hava jetli eğrilmiş iplik, fonksiyonel & modaya uygun kumaşlar yaratmak için mükemmel uyum sağlayan yumuşak ve pürüzsüz bir yapıya sahiptir. LYBRA Smartspinner® ile müşterimize çok yönlü, esnek, maliyet tasarrufu sağlayan ve kullanımı kolay bir makine sunmak istiyoruz. Hava jetli eğirme, iplik üreticilerine yüksek üretim hızlarında ve düşük işleme maliyetlerinde iplik üretme fırsatı sunar.

LYBRA Smartspinner®'ın önemli teknolojilerinden biri ÇOKLU KARIŞTIRMA SİSTEMİ'dir.

Bu entegre sistem, önceden harmanlanmış bir şerit yerine doğrudan eğirme ünitesine beslenen iki ayrı şeridin kullanılmasına izin verir; eğirme odasının içinde, elyaflar standart olanla aynı görünüm ve özelliklere sahip son bir iplik üretilerek birlikte melanjlanır. Ayrıca sistem, besleme şeritlerini değiştirmeden, karışımın bileşimini doğrudan makine PC'sinden modifiye edebilir. Bu, üretim maliyetlerinde azalmaya ve hazırlık hatlarının optimizasyonuna olanak tanır. Farklı malzeme karışımları elde edebileceğimiz gibi farklı renk değerleri de elde edebiliyoruz. Bu uygulama özellikle örgü ve ev tekstili uygulamaları, melanj örgü ve kumaş üretimi için çok takdir kazanacaktır.

SAVIO MACCHINE TESSILI SPA Hakkında

1911 yılında girişimci Marcello Savio tarafından yerel endüstri için tekstil bileşenleri üretimine dönük küçük bir atölye olarak İtalya'da kurulan Savio, bugün iplik terbiye makinesi sektörünün lideridir. İtalya, Çin ve Hindistan'daki fabrikaları ile otomatik sarıcılar, ısıl-fiksaj sarıcılar ve ikiye bir büküm makinelerinin üretimi ve pazarlamasında dünya çapında faaliyet göstermektedir. 2021'den beri Savio, inşaat ve tekstil makinelerinin kurulumu alanında faaliyet gösteren Belçikalı küresel lider grup Vandewiele'nin bir parçasıdır. Vandewiele, dünyanın her yanındaki tekstil ve elektronik müşterilerine hizmet vermek için mekatronik çözümlerinde (mekanik ve elektronik mühendisliğinin birleşimi) dünya lideridir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.