Rieter Çin Temmuz’da Tarihindeki En Büyük Siparişini Aldı

Rieter ve DIW şirketin 700'den fazla sarım makinesi Autoconer X6 için bir satın alma sözleşmesi imzaladılar.

  23 Eylül 2024 09:34 Pazartesi
Rieter Çin Temmuz’da Tarihindeki En Büyük Siparişini Aldı

Bu satın alma, Rieter Çin'in tarihindeki en büyük siparişini temsil ediyor. Anlaşma aynı zamanda en yenilikçi iplik eğirme operasyonlarını geliştirmeyi ve rakipsiz seviyede kalite, üretkenlik ve verimliliğe ulaşmayı amaçlayan iki şirket arasındaki stratejik ortaklığı da güçlendiriyor. Shanghai Digital Intelligence World Industrial Technology Group Co., Ltd. (DIW), Rieter'in Autoconer X6 sarım makineleri için 700'den fazla sipariş verdi. Sarım makinesi, ring iplik eğirme ve kompakt iplik eğirme işlemlerinde son kalite güvencesi olarak hizmet vermektedir ve sonraki işlem adımlarının performansına temel sağlar. Sıra dışı verimliliği, üstün zekâ işlem otomasyonu, mükemmel ekleme ve sarım kalitesi sayesinde, Autoconer X6 piyasada yaygın olarak tanınmaktadır. Bu sipariş, DIW'nin faaliyetlerinin dikey entegrasyonunu güçlendirmesine ve pamuk eğirme endüstrisindeki büyüme stratejisini hızlandırmasına yardımcı olacak ve küresel pazarlarda önde gelen konumunu daha da güçlendirecek. Bu sipariş, Rieter ve DIW'nin dijitalleşme ve otomasyonu kullanarak dönüşüm maliyetlerini en aza indirmek ve müşteriler için değer maksimizasyonu sağlamak amacıyla üstün zekâ iplik üretim teknolojisi geliştirmek üzere ilk stratejik ortaklık anlaşmasını Mart 2024'te imzaladıkları ilk partiyi takip ediyor.

Shanghai Digital Intelligence World Industrial Technology Group Co., Ltd. Başkan Yardımcısı Liu Yifang şöyle devam etti; “Bu ortaklık, her iki şirket için de kazançlıdır. Dikey entegre üretim faaliyetlerimizle, bu sektörde büyüme için bizi ideal bir biçimde konumlandıracak dünyanın en ileri iplik eğirme tesislerinden bazılarını inşa ediyoruz. Birlikte DIW'nin genel operasyonel verimliliğini daha da artıracağız ve pamuk eğirme alanında ana bir aktör yaratacağız" dedi.

Rieter Çin Ülke Genel Müdürü Michael Hubensteiner şöyle devam ediyor; "Yüksek performanslı sarım makineleriyle Rieter, DIW'nin sürekli büyüyen taleplerini ve daha yüksek operasyonel verimlilik gereksinimlerini karşılamasına yardımcı olacak. Yenilenen iş birliği, ortak varlıklarımızı daha da güçlendirecek, birlikte büyüme fırsatlarını yakalamak ve Rieter ve DIW arasındaki uzun vadeli ve istikrarlı iş birliğini sağlamak için bizi ideal bir biçimde konumlandıracak.”

Rieter Hakkında

Rieter, iplikhanelerde kısa elyaftan iplik üretimine yönelik sistemler için dünyanın önde gelen tedarikçisidir. Merkezi Winterthur'da (İsviçre) bulunan şirket; doğal, suni ve sentetik elyaf ve bunların karışımlarını en uygun maliyetle ipliğe dönüştürmek için kullanılan makinaları, sistemleri ve komponentleri geliştirmekte ve üretmektedir. Rieter'in ileri eğirme teknolojisi, kaynakların kullanımını en aza indirerek, tekstil değer zincirinde sürdürülebilirliğe katkıda bulunmaktadır. Rieter, 225 yıldan uzun süredir faaliyet göstermektedir. On lokasyonda 18 üretim tesisi bulunmaktadır ve yaklaşık %16'sı İsviçre'de bulunan 5.100 civarında küresel bir iş gücünü istihdam etmektedir. Rieter, İsviçre SIX Borsasında RIEN koduyla işlem görmektedir.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.