Oerlikon'dan Çinli MMF Üretimi İçin Enerji Verimli Teknolojiler

Oerlikon Çin Şanghay'daki İtma Asia fuarında yeni nesil makineyle enerji verimliliğine odaklanacak.

  15 Ekim 2024 08:23 Salı
Oerlikon'dan Çinli MMF Üretimi İçin Enerji Verimli Teknolojiler

Oerlikon Polimer İşleme Çözümleri Bölümü’nün bu yılki ITMA Asia + CITME 2024 ticaret fuarı katılımı, bir kez daha küresel tekstil makineleri endüstrisi için güncel zorluklara odaklanacak: eski sistemlerin enerji verimli ve sürdürülebilir teknoloji çözümleriyle sürekli değiştirilmesi, üretkenliği artırmak ve malzeme kalitesini sağlamak için dijital yazılım ve donanım çözümlerinin kullanımı ve gelecek-odaklı döngüsel bir ekonomide kullanılan ham maddelerin geri dönüştürülmesini sağlamak için tüm ürünlerin denetlenebilirliği.

Oerlikon, tüm ziyaretçileri ITMA Asia + CITME 2024'e sorularını yerinde uzmanlarına iletmeye ve onlarla diyaloğa girmeye davet ediyor. Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nin 7. Salonunda yer alan standında, bugünün ve geleceğin güncel sorularına yanıtlarını tartışmak için bekliyor olacaklar.

Oerlikon Polimer İşleme Çözümleri, otomasyon ve dijital çözümlerle birlikte ekstrüzyon ve polikondenzasyon sistemlerinden tekstüre ipliğe kadar uzanan komple bir çözüm yelpazesi sunmaktadır. Tüm işlem adımlarının tek bir kaynaktan tedarik edilmesi, üretilen elyafların ve ipliklerin yüksek kalitesini garanti eden koordineli bir teknoloji sağlar. Bu nedenle, öncelikle polyester, polipropilen ve naylon üretmek için makine ve sistemlerin dünyanın önde gelen tedarikçilerinden birinin eksiksiz ürün portföyü, bu yılki ticaret fuarında merkez gösterimde yer alacaktır.

“Çin pazarı, sentetik elyaf tesislerinin büyük yeni kurulumları ve buna bağlı üretim kapasitesinin iki yıldır başarılı bir biçimde genişlemesi açısından önceki zamanlara yetişememiş olsa bile, bizim için muazzam bir potansiyele sahip olmaya devam ediyor. Ancak, özellikle sürdürülebilirlik açısından yenilenmeye dönük hala büyük bir talep var. Eski tesisleri kapatıp onları yeni, modern ve enerji tasarruflu teknolojilerle değiştirmek hepimiz için daha iyi ve düşük emisyonlu bir geleceğe giden yoldur” dedi, Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Başkanı André Wissenberg. “On yıllardır teknoloji çözümlerimizle sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyoruz. İster her yeni nesil makineyle enerji verimliliğini artırarak, ister yeni malzemeler işleyerek” diye ekledi, Wissenberg. Oerlikon, şirketin 20 yıldır e-save sürdürülebilirlik etiketi altında tekstil endüstrisi için yenilikçi çözümler sunmasından ve bu süre zarfında geliştirilen ve pazara kurulan makineler ve sistemler sayesinde 15 milyon tondan fazla CO2 tasarrufu sağlamasından dolayı gurur duyuyor.

Oerlikon Polimer İşleme Çözümleri Bölümü Hakkında

Oerlikon, kapsamlı polimer işleme tesisi çözümleri ve yüksek hassasiyetli akış kontrolü bileşen ekipmanlarının lider tedarikçisidir. Bölüm, polikondenzasyon ve ekstrüzyon hatları, sentetik elyaf filament eğirme çözümleri, tekstüre makineleri, BCF ve kesikli elyaf hatlarının yanı sıra nonwoven kumaşlar üretim sistemleri sağlıyor. Ayrıca enjeksiyon kalıplama endüstrisi için gelişmiş ve yenilikçi sıcak yolluk sistemleri ve çok boşluklu çözümler geliştirir ve üretir. Sıcak yolluk çözümleri, otomotiv, lojistik, çevresel, endüstriyel uygulamalar, tüketim malları, güzellik ve kişisel bakım ve tıp dâhil olmak üzere iş sektörlerine hizmet vermektedir. Ayrıca Oerlikon, tekstil, otomotiv, kimya, boya ve cila endüstrileri için özelleştirilmiş dişli ölçüm pompaları sunmaktadır. Mühendislik yetkinliği, döngüsel ekonomi yaklaşımıyla tüm polimer işleme değer zinciri için sürdürülebilir ve enerji verimliliğine sahip çözümleri destekler. Oerlikon Polimer İşleme Çözümleri Bölümü, teknoloji markalarıyla – Oerlikon Barmag, Oerlikon Neumag, Oerlikon Nonwoven Kumaşlar ve Oerlikon HRSflow– yaklaşık 120 ülkede üretim, satış, dağıtım ve servis organizasyonlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Bölüm, merkezi İsviçre'de bulunan ve 12.600'den fazla çalışanı olan ve 2023'de 2,7 milyar CHF satış gerçekleştiren halka açık listelenen Oerlikon Grubu'nun bir parçasıdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.