Hailin Xu, Saurer Grubu'nun Yeni CEO'su Olarak Atandı

1 Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere, Hailin Xu, kendi isteği üzerine şirketten ayrılan Dr. Uwe Rondé'nin yerine Saurer Grubu'nun CEO'su olarak görev alacak.

  20 Ağustos 2024 08:37 Salı
Hailin Xu, Saurer Grubu'nun Yeni CEO'su Olarak Atandı

Hailin Xu, 2018 yılında Küresel Open End Ürün Hattı Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olarak Saurer Grubu'na katıldı.

Çin'de doğan ve şu anda İsviçre vatandaşı olan Hailin Xu, kapsamlı yönetim deneyimi ve yüksek kültürlerarası uzmanlığa sahip. Hailin Xu, Çin'in Beijing kentindeki Tsinghua Üniversitesi Kimya Mühendisliği Fakültesi'nden mezun oldu. Ayrıca Çin Atomik Enerjisi Enstitüsü'nden yüksek lisans derecesi ve İngiltere'deki Lancaster Üniversitesi ile İsviçre'deki St. Gallen Üniversitesi'nden İş İdaresi alanında yüksek lisans derecesi aldı.

Hailin Xu, Saurer'e katılmadan önce 2008'den 2018'e kadar İsviçre'deki ABB Grubu'nda Transformatör Bölümü'nde Küresel Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı olarak çalıştı.

"Dünyadaki büyük değişimler ve Saurer'in karşı karşıya olduğu birçok zorluk ve fırsat göz önüne alındığında, Hailin Xu ile ürün ve hizmet işinin stratejik yönü konusunda kapsamlı bir bilgi birikimine sahip uluslararası çapta deneyimli bir yöneticiyi kadromuza katabildiğimiz için müteşekkiriz" dedi, Saurer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Xueping Pan. "Ayrıca Doğu ve Batı kültürlerini de derinlemesine anlıyor ve bu da sinerjileri daha da iyi yönetmesini sağlıyor."

Dr. Uwe Rondé, kişisel nedenlerden dolayı Grup CEO'su, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve diğer ilgili pozisyonlarından istifa etti. Denetleme Kurulu, Dr. Uwe Rondé'ye görev süresi boyunca şirketin gelişimine yaptığı büyük katkılardan dolayı teşekkür eder.

Saurer Grubu Hakkında

1853 yılında kurulan Saurer Grubu, bugün tekstil ve teknik endüstri dallarında iplik üretimi için makineler ve bileşenlere odaklanan, dünya çapında faaliyet gösteren bir teknoloji şirketidir. Geleneklerine bağlı bir şirket olarak, Saurer her zaman inovasyon lideri olmuştur. 2024'te Saurer Grubu yaklaşık 3.150 kişiyi istihdam ediyor ve 13 ülkede varlığını sürdürüyor. Müşterilerine sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve otomasyona giden yolda onları destekleyen geniş bir sistem çözümleri ve hizmetleri yelpazesi sunuyor. Bu, Saurer'in tekstil endüstrisinin dönüşümünü şekillendirmede temel bir rol oynama taahhüdünün altını çiziyor. Saurer, Şanghay Menkul Kıymetler Borsası'nda listelenmiştir (WKN: 600545)


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.