CAITME 2024'te Trützschler Grubu ile Bağlantı Kurun

Trützschler'in taraklama alanındaki küresel amiral gemisi olan -üstün zekâ tarak makinesi TC 30i’nin yanı sıra- entegre çekme makinemiz IDF 3 ve dünyanın ilk 12 başlıklı penye makinesi TCO 21XL için 3 no’lu pavilyondaki J30 standını ziyaret edin.

  11 Ekim 2024 08:56 Cuma
CAITME 2024'te Trützschler Grubu ile Bağlantı Kurun

Trützschler Grubu, 11-14 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Özbekistan, Taşkent'te düzenlenecek CAITME'de en son yeniliklerini sunacak- iplik eğirme, tarak garnitürleri ve nonwoven kumaşlar alanındaki makine ve teknolojileri vitrine çıkaracak.

Trützschler İplik Eğirme

Trützschler İplik Eğirme'de taraklama, cer makinesi ve penyeleme alanındaki en son yenilikleri keşfedin. Tüm yenilikler, elyaf işlemedeki temel müşteri ihtiyaçlarını ele alıyor: yüksek verimlilik, daha sürdürülebilir ham madde kullanımı ve ­­üstün zekâ otomasyon. Öne çıkan gösterimlerden biri Trützschler'in yeni nesil tarak makinesi TC 30i olacak. Son müşteri denemelerinde, TC 30i enerji tüketimini % -18'e kadar azaltırken %40'a kadar daha yüksek üretkenliğe ulaştı. Ayrıca ekip, kaynakları, enerjiyi ve üretim alanını koruyan kısaltılmış işlem sürelerini mümkün kılan Entegre Cer Makinesi IDF 3 hakkında faydalı bilgiler sağlayacak. Ziyaretçiler ayrıca dünyanın ilk 12 başlıklı penye makinesi olan TCO 21XL'i keşfetme fırsatına sahip olacak. Bu yeni yüksek performanslı penye makinesi, %25 daha az alan gerektirirken ve sürekli olarak tutarlı kalite verilerine ulaşırken üretkenliği %50 oranında artırmayı mümkün kılıyor.

Ziyaretçiler ayrıca Trützschler'in tekstil geri dönüşümü için yeni markası TRUECYCLED hakkında bilgi edinme şansı yakalayacak. Şirket, makine uzmanlığı ve teknolojik bilgi birikimi sayesinde müşterilerinin atıkları değere dönüştürürken yüksek kaliteli şeritler üretmesini sağlıyor.

Trützschler Tarak Garnitürleri (TCC)

Trützschler Tarak Garnitürleri (TCC), iplik eğirme ve nonwoven kumaşlar pazarlarındaki tüm uygulama yelpazesini kapsayan tarak garnitürleri portföyünden geniş bir teknoloji yelpazesi sunacak. Temel bir özellik, tüm tarak modelleri için birkaç saniye içinde mükemmel tutarlı ayarlamalar sağlayan ve her zaman optimum kaliteyi garanti eden Esnek Büküm Kontrolü (FBC) olacaktır.

Trützschler Nonwoven Kumaşlar

Trützschler Nonwoven Kumaşlar işlenmemiş ham elyaflardan, penye noil’lerinden veya karışımlarından mendil, ped ve tıbbi ürünler için pamuklu nonwoven kumaşlar üretimine yönelik kanıtlanmış çözümlere odaklanacaktır. Ayrıca, ekip T-SUPREMA iğneli delme hatlarına ilişkin farklı yaklaşımlar getirecek ve jeotekstiller, filtre medyası, otomotiv tekstilleri veya diğer dayanıklı ürünler gibi yüksek potansiyelli pazarların özel gereksinimlerine yönelik çözümlerini size göstermeye hazır olacaktır.

Taşkent, Özbekistan'da görüşmek üzere!

CAITME, tekstil sektöründeki paydaşlara İplik Eğirme, Nonwoven Kumaşlar ve Tarak Garnitürleri alanlarındaki uzmanlarımızla görüşmeleri için harika bir fırsat sunuyor. Taşkent, Özbekistan'da 3 no’lu pavilyon, J30 standında sizinle bir araya gelmek için şimdiden heyecanlıyız.

Trützschler Grubu Hakkında

Trützschler Grubu SE, merkezi Mönchengladbach, Almanya'da bulunan bir Alman tekstil makineleri üreticisidir. Şirket üç iş birimine ayrılmıştır: İplik Eğirme, Nonwoven Kumaşlar ve Tarak Garnitürleri. Trützschler makineleri, kurulumları ve aksesuarları dünya çapında dokuz lokasyonda üretilmekte ve geliştirilmektedir. Buna Almanya'daki (Dülmen, Egelsbach, Mönchengladbach, Neubulach) dört fabrikanın yanı sıra Çin (Jiaxing ve Şanghay), Hindistan (Ahmedabad), ABD (Charlotte), Brezilya (Curitiba)’daki tesisler dâhildir. Türkiye, Meksika, Özbekistan ve Vietnam'daki hizmet firmaları ve Pakistan, Bangladeş ve Endonezya'daki servis merkezleri, tekstil işleme endüstrisi için kilit bölgelerde müşteriye yakınlık sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.