İtalyan Tekstil Teknolojisi CAITME 2024'te

CAITME'de İtalyan katılımcılar, verimlilik, maliyet tasarrufu ve sürdürülebilirlik açısından uygun çözümler sunan tekstil sektörüne uygulanan en ileri teknolojiyi sergileyecekler.

  10 Ekim 2024 09:11 Perşembe
İtalyan Tekstil Teknolojisi CAITME 2024'te

11-14 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Özbekistan'ın Taşkent kentinde düzenlenecek olan CAITME'nin bir sonraki edisyonunda, 16 İtalyan tekstil makinesi üreticisi İtalyan Ticaret Ajansı ve ACIMIT tarafından kurulan ortak alanda sergileyecek.

Bu şirketlerin hepsi ACIMIT'in bağlı üyeleridir: Bonino, Brazzoli, Carù, Erhardt+Leimer, Guarneri Technology, Ima, Laip, Lgl, Martex, Mei, Mesdan, Pinter Caipo Italia, Pugi Group, Sicam, Stalam, Ugolini.

Özbekistan, pamuğun en büyük üreticilerinden ve ihracatçılarından biridir ve tekstil endüstrisi ulusal ekonomisi için bu büyümenin ana etmenidir. Ham maddenin bulunabilirliği ve düşük üretim maliyetleri sayesinde iş koşulları yerel endüstrinin gelişimi için elverişlidir. Kurulu ekipmanın yükseltilmesi bu hedefe ulaşmak için bir adım olarak kabul edilir.

İtalyan tekstil teknolojisi Özbek tekstil şirketleri tarafından iyi bilinmektedir. 2023 yılında Özbekistan'daki İtalyan satışları 21 milyon avroya ulaştı. Özbek tekstil şirketleri tarafından en çok talep edilen İtalyan makineleri arasında dokuma makineleri (2023 İtalyan ihracatının %32’'si), ardından terbiye makineleri (%30), iplik eğirme makineleri (%17), örme makineleri (%14) ve aksesuarlar (%7) yer almaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.