CEMATEX Yeni Başkanı Alex Zucchi Oldu

Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi CEMATEX, Alex Zucchi'nin yeni başkanı olarak atandığını duyurdu.

  05 Ağustos 2024 09:47 Pazartesi
CEMATEX Yeni Başkanı Alex Zucchi Oldu

Zucchi, 2015'ten bu yana ACIMIT delegasyonunda yer alırken aynı zamanda CEMATEX'te aktif olarak görev almaktadır. ACIMIT'in yakın geçmişteki başkanıdır ve ACIMIT yeşil etiketinin ve tekstil makinelerinin geri dönüşümünün tanıtılması da dâhil olmak üzere sürdürülebilirlik hedefinin sadık bir savunucusu olmaya devam etmektedir. Halen terbiye makineleri konusunda uzmanlaşmış bir üretici olan Ferraro'nun genel müdürü ve ortağıdır.

Zucchi, CEMATEX'in yeni başkanı olarak ilk açıklamalarında; "Bu göreve seçilmek büyük bir onur ve bana duyulan güven için Kurul’a teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca eski Başkan Ernesto Maurer'e görev süresi boyunca uluslararası arenada CEMATEX'in rolünü güçlendirme konusundaki başarılarından dolayı şükranlarımı sunmak isterim."

Cematex Hakkında

CEMATEX (Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi), serbest pazar ekonomisinde dokuz ulusal Avrupa tekstil makineleri birliğinden (ACIMIT, AMEC-AMTEX, BTMA, GTM, SWISSMEM, SYMATEX, TMAS, UCMTF ve VDMA) oluşan bir kuruluştur. CEMATEX, dünyanın en büyük uluslararası tekstil makineleri fuarı olan ITMA'nın sahibidir. CEMATEX'in genel merkezi Zürih'tedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.