ACIMIT'in Yeni Başkanı Marco Salvadé Olarak Seçildi

ACIMIT'in Genel Kurulu'nda tepede nöbet değişimi. Alessandro Zucchi'nin yerine ACIMIT'in yeni Başkanı olarak Marco Salvadé atandı.

  13 Temmuz 2023 17:30 Perşembe
ACIMIT'in Yeni Başkanı Marco Salvadé Olarak Seçildi

Marco Salvadé Kimdir?

1967 yılında Como'da doğan Marco Salvadé evli ve iki çocuk babasıdır. Kariyerine 1967 yılında babası ve amcası tarafından kurulan terbiye makineleri sektöründe uzmanlaşmış aile şirketi Salvadé Srl'de başladı. Şirketin yönetim kurulu üyeliğinin ardından 2021 yılından bu yana Başkanlık görevini yürütmektedir.

Marco Salvadé, birliğin faaliyetlerinde uzun süredir aktiftir. 2018'den beri ACIMIT Genel Konseyi’nin Üyesi ve Mart 2023'ten beri Avrupa Tekstil Makineleri Birlikleri Komitesi CEMATEX'te İtalyan delegasyonunun bir parçası.

Salvadé'nin seçilmesinin ardından Genel Kurul, son altı yıldır derneğe rehberlik eden ve görevden ayrılan Başkan Alessandro Zucchi'ye şükranlarını dile getirdi.

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Seçildi

Genel Kurul, yeni başkanın yanı sıra yeni Başkan Yardımcıları Chiara Bonino (Bonino Carding Machines SRL), Federico Businaro (Sperotto Rimar SRL), Ugo Ghilardi (Iltema SpA) ve Cristian Locatelli'nin (Marzoli Machines Textile SRL) atamalarını yaptı.

Marco Salvadé'nin yeni atanan ACIMIT Başkanı olarak ilk yorumları: “Kurula bana duydukları güven için teşekkür etmek istiyorum ve son altı yılda derneğin ve İtalyan endüstrisinin uluslararası arenadaki rolünü güçlendirmek için sağladığı katkılardan ötürü eski Başkan Alessandro Zucchi'ye şükranlarımı sunmak istiyorum. Yeni Başkan Yardımcıları ve ACIMIT Yönetim Kurulu ile önceki başkanların son yıllarda yaptığı çalışmaları devam ettireceğim. Bu kesinlikle basit bir görev olmayacak, ancak şüphesiz ilham verici olacak. Öncelikli hedefim, aynı değerleri paylaştığımız üye şirketlerin ACIMIT'e aidiyet duygusunu artırmak ve derneğin stratejilerini ekonomik ve jeopolitik bağlamda değişen koşullara göre uyarlamak.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.