my.shop ve my.loyaltyclub İlginin Merkezinde

Mayer & Cie., Web Mağazaları için bir Reklam Kampanyası Başlattı.

  12 Şubat 2024 16:16 Pazartesi
my.shop ve my.loyaltyclub İlginin Merkezinde

Yuvarlak örgü makinesi üreticisi Mayer & Cie., parçalar, sarf malzemeleri ve makine bileşenlerine yönelik web mağazası my.shop için bir reklam kampanyası başlattı. Şirket, 13 kısa videoda mağazanın avantajlarını alışılanın dışına çıkarak sunuyor. Mayer & Cie. her hafta Salı ve Perşembe günleri YouTube ve sosyal medya hesaplarında iki video paylaşacak. Noel'den hemen önce bir teaser’la başlayan kampanya, Ocak ve Şubat 2024 boyunca sürecek.

Sayısız Faydaları Olan Web Mağazası

Mayer & Cie., yuvarlak örgü makinelerinin kalitesine ve performansına uzun süredir büyük önem vermektedir. Bunun için uyumlu ve hızlı bir şekilde tedarik edilmesi garanti edilen doğru yedek ve aşınan parçalar gerekir. Mayer & Cie., my.shop adlı web mağazasıyla bunu herhangi bir kapanış saati olmaksızın sağlıyor. Mayer & Cie Genel Müdürü Benjamin Mayer, "my.shop ile müşterilerimizin hayatını olabildiğince kolaylaştırmak istiyoruz" diyor. Bu amaçla, bir örgücünün istenen parçaları bulması için üç "kısayol" var. Bunlardan ilki seri numarasına göre arama yapmaktır. Numaranın elinizde olmaması durumunda, serbest metin araması da mevcuttur. Ayrıca arama ve bulma işlemleri makine ailesi tarafından yapılabilir.

Hızlı Sonuçlar için “Kayıtlı Makineler” İşlevi

Benjamin Mayer, "Alışverişinizi verimli hale getirmenin en hızlı ve en güvenli yolu, makinenizi my.shop'a kaydettirmektir" diyerek tavsiye sağlıyor. Makine, makine numarasıyla birlikte eşleştiğinde, Mayer & Cie. web mağazası bu makinenin yalnızca modelini ve markasını değil aynı zamanda tüm özel özelliklerini ve spesifikasyonlarını da belirler. Bu nedenle müşteri yalnızca gerçekten uygun parçaları sipariş edebilir. Bu sadece zaman bütçesi açısından iyi bir haber değil, aynı zamanda dünya çapında daha az işe yaramaz gönderinin gönderilmesinden yararlanan çevre için de iyi bir haber.

Müşteri Koruma Programı

Benjamin Mayer, "Düzenli müşterilerimize çok değer veriyoruz" diyor. Bu nedenle şirket my.loyaltyclub adında bir müşteri koruma programı oluşturdu. Sık sık makine bileşenleri, sarf malzemeleri veya yükseltme kitleri sipariş eden kullanıcılar, önceki yılın sipariş hacmine bağlı olarak yüzde ona varan indirimlerden yararlanabiliyor. Beş indirim oranından ilki, 2.000 Euro'nun üzerindeki yıllık siparişlerde yüzde ikiye eşittir. En yüksek oran, yıllık toplam 162.000 Euro tutarındaki siparişlerde yüzde ondur. my.loyaltyclub'a kaydolduktan sonra kullanıcılara, web mağazasında kullanılabilecek 50 Euro değerinde bir alışveriş kuponu verilir.

“Bir Örgücünün En İyi Arkadaşı”

My.shop'un müşteriler arasında daha yaygın olarak tanınmasını sağlamak için Mayer & Cie., köpekleri, yarış arabalarını ve donutları içeren bir düzineden fazla kısa video klibe dayalı reklam kampanyasını başlatacak. Benjamin Mayer sözlerini şöyle tamamladı, "my.shop'u geniş bir kitleye sunmaktan mutluluk duyuyoruz ve şimdiye kadar yerleştirmediğimiz bir anlayışı hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.